Wojtek B. Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Wyszła całkiem przyjemnie. Dobrze mu z oczu patrzy ;) Dzięki, w końcu ma dziewczynki nie przestraszyć bo inaczej nic do jedzenia nie dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Ten nizej wygąda jak Luck skywalker brakuje tylko, żebym dorobił jeszcze miecz świetlny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 No i figurka skończona i uzbrojona; A tak będzie wyglądał na dioramie; Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Prace nad figurkami pomału dobiegają końca, a co zatym idzie warsztat też, ostatnim etapem będą jeszcze poprawki samej dioramy które to wynikają z Waszych uwag (dzięki ). A teraz zdjęcia drugiej figurki partyzanta; Oraz etap prac nad ostatnią figurką jaką umieszcze na dioramie; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Ludki wyglądaja fajnie, choć nie moge się doczekać, na tego w płaszczu, niezmiernie jestem ciekaw jak Ci wyjdzie z tą dziurą. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Tak jak wcześniej wspomniałem w ostatnim poście maluje ostatnią już figurkę, na tym etapie malowania wygląda ona tak; Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Figurka prawie gotowa, jeszcze musze ją uzbroić ale narazie jeszcze nie wiem w co, prawdopodobnie w jakiś pistolet maszynowy. Oto zdjęcia; Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 No kolego, powiem Ci, że płaszcz wyszedł świetnie Twarz mogła by być lepsza, ale ogólnie jest gites. Co jeszcze w sumie masz do zrobienia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Dzięki, tak jak wspomniałem musze tej figurce zamontować uzbrojenie już wiem, że będzie to MP-40. A dodatkowo jeszcze będe pracował nad dioramą ale będą to tylko kosmetyczne poprawki, jutro jeśli mi czas na to pozwoli wstawie fotki w galerii i zabiore się za kolejny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Warsztat skończony, oto link do galerii;http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=13038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi