Pafica Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 To tylko próby wodną farbą szkolną, do zmycia. Z nudów chciałem sobie wczoraj potrenować ręczne maziakowanie. Trudna rzecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Ten numer 25 na prawym boku przysłonięty wygląda paskudnie. "5" się rozpłynęła a i "2" jakaś taka koślawa :/ Ja myślałem, że to tak specjalnie. Że niby malowali ręcznie i im pociekło/rozmazało się... Pozdrawiam, na razie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Nie wiem...coś mi tu nie pasuje... Brudzek to baza, odpadnięta gąska też :] Zrobiłem po całości arcydelikatnego drybrusha, nie wiem czy to był dobry pomysł..... Z tego co sam widzę, to muszę gdzieniegdzie podetrzeć washa i zbyt mocne rainsy.... PS. Te plakatówki to wredne są niby malowałem na sido, ale drań nie zmył się końca, wsiąknął w farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Pafica nie bij ale na tylnej płycie wieży powinien być jeszcze otwór strzelniczy z czopem taki sam jak z na płycie bocznej (teraz to już chyba za późno). I Tetowi kawałek lewej gąski wziął se gdzieś popełznął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 No właśnie co z tą gęsią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 No właśnie co z tą gęsią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Chwyciłem za mocno i odpadła. Przykleję, się nie bójcie, ona to akurat najmniejszy problem. Gorzej, że gdzieniegdzie washa olejnego zetrzeć nie mogę :[[[[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Jak na razie fajnie Ci idzie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Gorzej, że gdzieniegdzie washa olejnego zetrzeć nie mogę :[[[[ zostaw dziada, jak nie puszcza...daj mu popalic innymi odcieniami. Zapuszczaj najcieńszym pędzelkiem jaki masz,Paweł, NAJCIEŃŚZYM ! Nie ścieraj, daj wyschnąć.Powtórki rób wedle uznania, na pewno nie próbuj na RAZ uzyskać fajnego przejścia, jeśli tak spróbujesz..to po łapach dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 jeśli tak spróbujesz..to po łapach dostaniesz Już dostałem, ale zawsze to jakaś nauczka na przyszłóść, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi