Pafica Napisano 4 Lutego 2009 Autor Napisano 4 Lutego 2009 To tylko próby wodną farbą szkolną, do zmycia. Z nudów chciałem sobie wczoraj potrenować ręczne maziakowanie. Trudna rzecz.... Cytuj
Paweł94 Napisano 4 Lutego 2009 Napisano 4 Lutego 2009 Ten numer 25 na prawym boku przysłonięty wygląda paskudnie. "5" się rozpłynęła a i "2" jakaś taka koślawa :/ Ja myślałem, że to tak specjalnie. Że niby malowali ręcznie i im pociekło/rozmazało się... Pozdrawiam, na razie fajnie Cytuj
Pafica Napisano 5 Lutego 2009 Autor Napisano 5 Lutego 2009 Nie wiem...coś mi tu nie pasuje... Brudzek to baza, odpadnięta gąska też :] Zrobiłem po całości arcydelikatnego drybrusha, nie wiem czy to był dobry pomysł..... Z tego co sam widzę, to muszę gdzieniegdzie podetrzeć washa i zbyt mocne rainsy.... PS. Te plakatówki to wredne są niby malowałem na sido, ale drań nie zmył się końca, wsiąknął w farbę Cytuj
Złośliwiec Napisano 5 Lutego 2009 Napisano 5 Lutego 2009 Pafica nie bij ale na tylnej płycie wieży powinien być jeszcze otwór strzelniczy z czopem taki sam jak z na płycie bocznej (teraz to już chyba za późno). I Tetowi kawałek lewej gąski wziął se gdzieś popełznął... Cytuj
Pafica Napisano 5 Lutego 2009 Autor Napisano 5 Lutego 2009 Chwyciłem za mocno i odpadła. Przykleję, się nie bójcie, ona to akurat najmniejszy problem. Gorzej, że gdzieniegdzie washa olejnego zetrzeć nie mogę :[[[[ Cytuj
Gościu Napisano 5 Lutego 2009 Napisano 5 Lutego 2009 Gorzej, że gdzieniegdzie washa olejnego zetrzeć nie mogę :[[[[ zostaw dziada, jak nie puszcza...daj mu popalic innymi odcieniami. Zapuszczaj najcieńszym pędzelkiem jaki masz,Paweł, NAJCIEŃŚZYM ! Nie ścieraj, daj wyschnąć.Powtórki rób wedle uznania, na pewno nie próbuj na RAZ uzyskać fajnego przejścia, jeśli tak spróbujesz..to po łapach dostaniesz Cytuj
Pafica Napisano 6 Lutego 2009 Autor Napisano 6 Lutego 2009 jeśli tak spróbujesz..to po łapach dostaniesz Już dostałem, ale zawsze to jakaś nauczka na przyszłóść, no nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi