GrzechuG Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Witam. Przeglądałem zdjęcia w aparacie i znalazłem takie fotki (już zapomniałem że je robiłem). Pomyślałem sobie że je wam pokarzę Modelik Ka-50 w "siedem dwójce" Zvezdy zrobiony na szybko jakieś 3-4 miesiące temu. Wirnik zrobiony tragicznie ale reszta chyba nie jest najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Ciekawy wiatrak. Airwoolf'owe malowanie Malowales pedzlem? I dlaczego pilot jest zolty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saj4 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Black Shark Najfajniejszy wiatrak na świecie "Cziornaja Akuła (Чёрная акула)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Ach, ten K-50 jest piękny poprostu,ale wykonanie modelu wymaga dopracowania. Muszę sobie taki modelik zakupić. grzechuG, za ten wirnik to masz u mnie kreskę! popracuj nad dokładną obróbka części, bo widać łączenia i psuje to efekt końcowy. Plus za temat, bo wiatraczków u nas mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Fajny model, też muszę nabyć , wykonanie całkiem fajne, nie mniej parę godzin spędzonych na przeszlifowaniu krawędzi i śladów po formie zrobiłyby z niego ideał . Kup może kilka kartek A3 lub szary karton w papierniku i na ich tle fotografuj model, więcej i lepiej będzie widać. Powodzenia przy następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 Dzięki za komentarze. Sam model robiłem o ile dobrze pamiętam chyba dwa dni i nie bardzo się do niego przykładałem. Jeśli chodzi o zdjęcia to nie robiłem ich z myślą wstawienia ich tutaj. Raczej była to próba trybu makro. Przeglądałem wczoraj co jest na karcie i je znalazłem więc się długo nie zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi