filon Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Mam ten model zrobiony, ale z pierwszej serii S-model: waku z elementami (koła, atrapa itp.) ze strasznie kruchej, granatowej żywicy. Może kiedyś ośmielę się go pokazać (muszę go jeszcze trochę pomęczyć "malarsko" - w jednokolorowym malowaniu wygląda "mdło"). Z uwag do twego modelu: nie widzę gruszki klaksonu i wajchy ręcznego. Reflektory też wyglądają dziwnie, ale to pewnie wina producenta. Poza tym miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Wather Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 powiem szczerze wyszedł zajefajnie naprawdę ładny model może trochę za dużo pasteli na siedzenia ale jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Jakoś mnie się w sobotę rano spanie nie ima. Patrze więc, przeglądam i co prawda mam kilka uwag (drobnych) to model jest ładny i miło się spogląda na niego Chorągiewka koniecznie ! Można jakaś aktówka na siedzeniach albo mapnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 26 Lutego 2009 Autor Share Napisano 26 Lutego 2009 "Wajcha" ręcznego jest na swoim miejscu, na zdjęciach faktycznie jej nie widać. Przede wszystkim zdjęcia z lampą błyskową pokazują szczegółowo model, ale nie oddają tego jak dokładnie wygląda w rzeczywistości, kolory są trochę za blade(rozświetlone lampą). A lampy do tego zestawu to koszmar. Zdołałem nadać im jako taki kształt, wydrążyłem środek, wstawiłem "żarówki", i zamknąłem klosz. Też myślałem żeby dodać jeszcze trochę różnego rodzaju oporządzenia, ale lepiej nie kombinować w nieskończoność, bo można przedobrzyć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi