Pszczółka Napisano 27 Lutego 2006 Autor Napisano 27 Lutego 2006 To czemu ja cię tam nie widziałem a byłem tam dwa dni ?????????????? Cytuj
tornado Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Przyjechałem na ostatnią chwilkę. Nocowałem w Żorach, a na drugi dzień wróciłem na imprezę pod fajrant. Ja zająłem 2 miejsce w kategorii PCC - senior. Tu masz fotkę między innymi i Twojego modelu: a tu moich: a jak by było mało, to jeszcze dorzucę to: Cytuj
Pszczółka Napisano 27 Lutego 2006 Autor Napisano 27 Lutego 2006 A ja własnie sędziowałem twoje modele no i oceniałem sprawiewdliwie Cytuj
Pszczółka Napisano 27 Lutego 2006 Autor Napisano 27 Lutego 2006 Tu masz fotkę między innymi i Twojego modelu Ja tez tam mam drugi model Cytuj
Majek Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Przyjechałem na ostatnią chwilkę. Nocowałem w Żorach, a na drugi dzień wróciłem na imprezę pod fajrant. Ja zająłem 2 miejsce w kategorii PCC - senior. Nom, widzialem Cie, nawet stalem kolo Ciebie palac fajke przed wejsciem. Mialem zagadac, ale ja taki wstydzioch jestem... A te Kenworthy zrobily na mnie piorunujace wrazenie. Fotki nie oddaja ich piekna i Twoich umiejetnosci. BTW, mam pytanie. Tak sie zastanawialismy, jak Ty to robisz, ze jak malujesz takie duze powierzchnie na polysk, w metaliku na dodatek, to nie osadzaja Ci sie zadne drobinki z powietrza. Oczyszczasz pomieszczenie jakos najpierw, rozpylasz wode Cytuj
tornado Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Przyjechałem na ostatnią chwilkę. Nocowałem w Żorach, a na drugi dzień wróciłem na imprezę pod fajrant. Ja zająłem 2 miejsce w kategorii PCC - senior. Nom, widzialem Cie, nawet stalem kolo Ciebie palac fajke przed wejsciem. Mialem zagadac, ale ja taki wstydzioch jestem... A te Kenworthy zrobily na mnie piorunujace wrazenie. Fotki nie oddaja ich piekna i Twoich umiejetnosci. BTW, mam pytanie. Tak sie zastanawialismy, jak Ty to robisz, ze jak malujesz takie duze powierzchnie na polysk, w metaliku na dodatek, to nie osadzaja Ci sie zadne drobinki z powietrza. Oczyszczasz pomieszczenie jakos najpierw, rozpylasz wode Dzięki za pochlebne słowa Następnym razem wal śmiało do mnie, bo ja niestety nie znam Was z widzenia Bardzo chętnie pogadam Przed malowaniem zawsze odkurzam pomieszczenie i rozpylam wodę. Następnie odczekuję aż opary opadną i dopiero wtedy biorę się za malowanie. Jednak nie zawsze wychodzi to tak jak bym chciał Wówczas do akcji wkracza papier wodny, a potem robię poprawkę lakierniczą lub polerkę. Cytuj
iraz Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 Ja też byłem w bytomiu i zająłem 3 miejsce PCC WYSTAWIAŁEM TAKIE CZERWONE VOLVO VN 670. Pmięta pan Tornado rozmawialiśmy ja i mój tata przed wejściem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi