Pszczółka Napisano 27 Lutego 2006 Autor Share Napisano 27 Lutego 2006 To czemu ja cię tam nie widziałem a byłem tam dwa dni ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 Przyjechałem na ostatnią chwilkę. Nocowałem w Żorach, a na drugi dzień wróciłem na imprezę pod fajrant. Ja zająłem 2 miejsce w kategorii PCC - senior. Tu masz fotkę między innymi i Twojego modelu: a tu moich: a jak by było mało, to jeszcze dorzucę to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 27 Lutego 2006 Autor Share Napisano 27 Lutego 2006 A ja własnie sędziowałem twoje modele no i oceniałem sprawiewdliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 27 Lutego 2006 Autor Share Napisano 27 Lutego 2006 Tu masz fotkę między innymi i Twojego modelu Ja tez tam mam drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 Przyjechałem na ostatnią chwilkę. Nocowałem w Żorach, a na drugi dzień wróciłem na imprezę pod fajrant. Ja zająłem 2 miejsce w kategorii PCC - senior. Nom, widzialem Cie, nawet stalem kolo Ciebie palac fajke przed wejsciem. Mialem zagadac, ale ja taki wstydzioch jestem... A te Kenworthy zrobily na mnie piorunujace wrazenie. Fotki nie oddaja ich piekna i Twoich umiejetnosci. BTW, mam pytanie. Tak sie zastanawialismy, jak Ty to robisz, ze jak malujesz takie duze powierzchnie na polysk, w metaliku na dodatek, to nie osadzaja Ci sie zadne drobinki z powietrza. Oczyszczasz pomieszczenie jakos najpierw, rozpylasz wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lutego 2006 Share Napisano 28 Lutego 2006 Przyjechałem na ostatnią chwilkę. Nocowałem w Żorach, a na drugi dzień wróciłem na imprezę pod fajrant. Ja zająłem 2 miejsce w kategorii PCC - senior. Nom, widzialem Cie, nawet stalem kolo Ciebie palac fajke przed wejsciem. Mialem zagadac, ale ja taki wstydzioch jestem... A te Kenworthy zrobily na mnie piorunujace wrazenie. Fotki nie oddaja ich piekna i Twoich umiejetnosci. BTW, mam pytanie. Tak sie zastanawialismy, jak Ty to robisz, ze jak malujesz takie duze powierzchnie na polysk, w metaliku na dodatek, to nie osadzaja Ci sie zadne drobinki z powietrza. Oczyszczasz pomieszczenie jakos najpierw, rozpylasz wode Dzięki za pochlebne słowa Następnym razem wal śmiało do mnie, bo ja niestety nie znam Was z widzenia Bardzo chętnie pogadam Przed malowaniem zawsze odkurzam pomieszczenie i rozpylam wodę. Następnie odczekuję aż opary opadną i dopiero wtedy biorę się za malowanie. Jednak nie zawsze wychodzi to tak jak bym chciał Wówczas do akcji wkracza papier wodny, a potem robię poprawkę lakierniczą lub polerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Ja też byłem w bytomiu i zająłem 3 miejsce PCC WYSTAWIAŁEM TAKIE CZERWONE VOLVO VN 670. Pmięta pan Tornado rozmawialiśmy ja i mój tata przed wejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi