krn78 Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Myślę, że dostaniesz efekt jak w ludziku Michelin. Termokurcz jest gruby, a w skali w ogóle wyjdzie niedobrze, poza tym, jeśli chcesz trzymać się realiów, to drut musi być cienki, a termokurcz pewnie go zgniecie . Ja bym pokombinował może z folią spożywczą nawinięta na spiralkę z cienkiego drutu, albo darował sobie zabawę i po prostu to wydrukował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października 13 godzin temu, WilloW napisał: Chciałbym poprosić Was o podpowiedź, jak można wykonać rurę jak ta zaznaczona na zdjęciu? Myślałem żeby nawinąć kawałek drutu miedzianego, nałożyć na niego termokurczkę i kontrolowanie ogrzać, myślicie, że to się sprawdzi? Tamiya ma w chyba ma w swojej ofercie takie węże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi