Bodzio Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. Akurat jako że mam ferie ,a nie mam co robić i nudzę się postanowiłem wyremontować oto takiego szkraba . ''Model'' produkcji Welly ,chyba w skali 1:48 SK posiada metalowe elementy (kabinę HDS), mam nadzieje że mi się za to nie oberwie Tak wiec będzie to bardzo szybka relacja A oto fotki : Tak Mercedes wyglądał przed ''rozbiórką'' : A oto co przy nim zdziałałem : Teraz pozostało mi pomalować kabinę na czerwono ,porobić parę drobiazgów i finish Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Szybki model... Fajny modelik... Ten HDS jest ruchomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Ten HDS jest ruchomy? Tak , HDS jest ruchomy W końcu trzeba czymś zabić czas .... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 No ciekawy modelik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Kolejne foty ... Tak więc na dzisiaj już kończę ... A jutro postaram się wszystko poskładać do ''kupy'' Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Szybko ci idzie ale, ta farba na kabinie wygląda tak jak była by bardzo brdzo grubo położona, morze to wina fotki:) ale pozatym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Witam . Mercedes skończony ... Trwało to trochę ,ponieważ chorowałem A w sumie remont trwał kilka(naście) godzin Tak więc myślę że można go teraz dać na półkę ,by cieszył oko Fotki: W SK zmieniłem/dodałem : -zmienione malowanie, -zmienione oszklenie (stare się nie nadawało ,więc pozostało zrobić samemu), -dorobiona tylna burta, -dodane tablice, -naprawiony HDS No i to by było na tyle . Jak dobrze pójdzie to pod koniec lutego ruszę z relacją następnego modelu,tym razem w skali 1:24 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Wygląda całkiem nieźle, ale to chyba pierwszy samochód, który widzę, z bliźniakami na przedniej kierowniczej osi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 No niestety ... Tak już było od nowości ... Ale sprobuję coś z tym zrobić Nie wiem wyrwać,odciąć itp. Dzięki za spostrzeżenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Fajny bąbel Felgi mu mogłeś jeszcze pomalować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Patryk9312 zmusił mnie do popsucia zabawki ... Lepiej ? Myślałem też nad przemalowaniem felg ,ale nie wiem na jaki kolor . Srebrny ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Felgi srebrne, lusterka czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Zawsze to już lepiej, aczkolwiek felgi nadal są nie odpowiednie, ale rozumiem, że gdzieś Ci się zapodziała przednia oś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi