Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Т-80 от Миниарта. Масштаб 1-35. Вариант "слегка повоевал"

Делал примерно 8-9 дней.

T-80 z firmy Mini Art. Skala 1/35. Wariant "nieco walczył"...

Model wykonywałem około 8-9 dni.

3fb9c667c0.jpgaf5b082381.jpg55c7f33672.jpg00ac395a20.jpgf011036b34.jpg

ebf622e31b.jpgbf731b9fd9.jpgcafb36b99c.jpg35698e092f.jpg

Napisano

jager27 Angielski lub rosyjski

alex_welt Nice model but I'm not sure about silver scratches, I think it would look better dark brown or black. When I saw the topic I hoped it's modern T-80

Tomek

Napisano

Tomek, Aleks dobrze czyta w języku polskim, także spokojnie...

A już jak piszesz coś w obcym języku to tłumacz od razu na język polski...

Napisano

Też mam pewne wątpliwości co do srebrnych zadrapań, ale może dopiero co wyszedł z pola walki ;)

Ps - język angielski to już nie jest język obcy. Większość Polaków go zna, a przynajmniej rozumie słowo pisane ;)

Napisano

Większość to nie wszyscy, więc posty bez tłumaczeń będą usuwane... Nie ma tu lepszych i gorszych... Od obcokrajowców wymagacie języka polskiego więc od was również tego wymagamy...

Napisano

sam model bardzo ładny. Odnoszę ejdnak wrażenie, że tych srebrnych obdrapań jest nieco za dużo...

Poza tym, jak ty to robisz, ze modele sklejasz niemal taśmowo? nie sypiasz?

Napisano

Nooo szacun wielki Bardzo realistyczny model. A te srebrne zadrapania - to umówmy się że fizylierzy w buciorach z gwoździami mu lakier zniszczyli. Piękny model. Ja wykonałem T-60 też się starając, ale dałem więcej kurzu i rdzy.Za nadmiar rdzy mnię skrytykowano, może dobrze? Pozdrawiam!