alex_welt Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Т-80 от Миниарта. Масштаб 1-35. Вариант "слегка повоевал" Делал примерно 8-9 дней. T-80 z firmy Mini Art. Skala 1/35. Wariant "nieco walczył"... Model wykonywałem około 8-9 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Mi się nawet podoba. Ładnie zrobiłeś zadrapania i rdza jest taka w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 jager27 Angielski lub rosyjski alex_welt Nice model but I'm not sure about silver scratches, I think it would look better dark brown or black. When I saw the topic I hoped it's modern T-80 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Tomek, Aleks dobrze czyta w języku polskim, także spokojnie... A już jak piszesz coś w obcym języku to tłumacz od razu na język polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Olo ww2 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Też mam pewne wątpliwości co do srebrnych zadrapań, ale może dopiero co wyszedł z pola walki ;) Ps - język angielski to już nie jest język obcy. Większość Polaków go zna, a przynajmniej rozumie słowo pisane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Większość to nie wszyscy, więc posty bez tłumaczeń będą usuwane... Nie ma tu lepszych i gorszych... Od obcokrajowców wymagacie języka polskiego więc od was również tego wymagamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 sam model bardzo ładny. Odnoszę ejdnak wrażenie, że tych srebrnych obdrapań jest nieco za dużo... Poza tym, jak ty to robisz, ze modele sklejasz niemal taśmowo? nie sypiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw_6a Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Nooo szacun wielki Bardzo realistyczny model. A te srebrne zadrapania - to umówmy się że fizylierzy w buciorach z gwoździami mu lakier zniszczyli. Piękny model. Ja wykonałem T-60 też się starając, ale dałem więcej kurzu i rdzy.Za nadmiar rdzy mnię skrytykowano, może dobrze? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi