yar75 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Kiedyś jak byłem małym chłopcem i bawiłem się kartonówkami to skleiłem sobie ten samochód.To niestety jedyna fotka jaka mi została po nim.Skala 1/25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hans Olo ww2 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Czerwone błota to wiem że na Bałkanach są, a w PL ciężko, chyba że to glinianka - pasowałobty też do jego konsystencji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Więc jak rzekłem tak zrobiłem tylko że po kąpieli w krecie model nadaję się tylko dioramkę w stylu " Porzucony 16 IX 1939" to co z niego zostało..... brak przedniego lewego zawieszenia możne komuś zostało trochę złomu.... chętnie "wywiozę" Wał urwany i zerwany chyba dostał 250 kg bombą ach te Ju-87.... W czasie kąpieli zająłem się takim oto podobno sklejalnym modelikiem Ba 20 w wersji szynowej Może ma ktoś pomysł na letnie malowanie tego pojazdu najlepiej jako drezyna pancerna jakiegoś pociągu pancernego??? ale to już wątek na warsztat a przy moim "wolnym" czasie to mission imposible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Moim skromnym zdaniem, wygląda teraz lepiej, i rzeczywiście pomysł z porzuconym sprzętem nie jest zły, tyle, że teraz temat to bardziej na warsztat się nadaje Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Tego BA 20 wstaw w topic jemu poświęcony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi