Ipkinss Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Witam! Zgodnie z zapowiedzią zamieszczam galerię revellowskiego Airbusa A-320. Model przedstawia maszynę w barwach austriackich linii lotniczych FlyNiki. Jest to mój pierwszy cywilny samolot i kto wie, być może nie ostatni Model wykonałem na prośbę mojego kolegi, który właśnie szkoli się na pilota liniowego. Zapraszam do oglądania i komentowania A tutaj jedno zdjęcie oryginału Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Mnie się podoba Mam pytanie: co to za metalizer i jak zabezpieczałeś kalki na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Tak, jak wspominałem w warsztacie, bardzo fajny. Podoba mi się. Kiedy następny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Bardzo fajny pasażer Co będzie następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Hej! Fajnie, że się podoba Dzięki Mam pytanie: co to za metalizer i jak zabezpieczałeś kalki na nim? Metalizer to Mr Metal Color "Aluminium" od Gunze. A kalki prysnąłem lakierem półmatowym Vallejo. A co następne? Nie wiem...skład modeli mam dość pokaźny a czasu na klejenie mało Pracuję nad PWS-em do konkursu, mam rozgrzebanego "wiecznego Halifaxa" także jest co robić od czasu do czasu nachodzi mnie myśl o Harierze z Hasegawy A pasażera chyba sam z siebie sobie nie kupię pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Faajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi