sbzdz Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Pytanie dla dociekliwych: Na zdjęciach łyżka koparki w dwóch częściach: jedna waży 20 ton, druga tylko 18. Ile waży cała koparka? Panowie, gdzie jest bład, że nie wyświetlają się obrazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Aby wkleic obrazek musisz go najpierw hostować na jakimś portalu w stylu www.fotosik.pl Według mnie cała koparka może ważyć jakieś 80 ton (pewnie się mylę, ale słabo widać zdjątko). Ps. Domniemam , że temat powinien być w zakładce pojazdy dywilne 1:1 ! Pozdrawiam, Przemas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Błąd był w złym pisaniu tagów. Poza tym moderator powinien przenieść te posty do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 30 Września 2006 Autor Share Napisano 30 Września 2006 Dziękuję za wyjaśnienia, a moderatora proszę aby przeniósł posty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Czyżby to była łyżka od ładowarki Caterpilar 994F ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 3 Października 2006 Autor Share Napisano 3 Października 2006 Chyba nie, bo ładowarka o której piszesz ma łyżkę jednoczęściową, a tu mamy dwie części. Moje pytanie bierze się stad, że nie mam bladego pojęcia co wieziemy. Według naszych szacunków cała koparka lub ładowarka musi mieć ok 300 ton. Ponieważ całe ustrojstwo jedzie do Kirgistanu, nurtuje mnie pytanie, kto tam ma taką kasę na taki sprzęt i co takiego tam jest do wydobycia lub ładowania, że opłaca się kupić coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Ropa, rudy itp. z tego jest duza kasa, a byle czym nie wydobędziesz nic... dlatego warto zainwestować w profesjonalna ładowarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Skoro wieziecie to tam, to Ty (jesli jestes kierowcą) lub Twoi kierowcy jak dojada na miejsce niech sie dowiedza do jakiego ustrojstwa to jest i bedziemy to wszyscy wiedziec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Nie jestem kierowcą, pracuję w tej firmie. A tak się nie dowiemy, bo firma uznała, że ryzyko wysłania sprzętu i ludzi w tamte strony jest zbyt duże i od Poznania jadą podnajęci białorusini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 To mnie rozwaliło Ja szczerze mówiąc też bym nie pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 jakies polroku roku na Ukrainie ostrzelali tate znajomego... to co dopiero musi sie dziać tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Pewnie dzieje się różnie. Na początku września spędziłem 10 dni na przejściu UA/RUS (Dobżański/Nowoszachtyńsk) i nie było żadnej konfliktowej sytuacji. Po drodze tam i z powrotem (razem 2600 km) jedynymi konfliktowymi ludźmi byli gajowi. Zależy jak trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi