RH Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Obiecane modeliki z wcześniejszej produkcji dla sympatykow "rur" z okresu lat 50,50 tych 1.FJ-2 Fury model 1:48 ESCI 2.F-84 B model 1:48 Hobby Craft 3.F-89C Scorpion model 1:48 REVELL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Ciekawa tematyka i bardzo ladne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Ciekawa tematyka i bardzo ladne wykonanie. Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Bardzo fajne Fury i Scorpion są naprawdę ładne PS: Wiem że to off-top będzie ale po Twojej galerii mój portfel nie miał wyboru i musiał wypluć kasę na F-101 Możesz napisać coś o sklejalności tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Bardzo fajne Fury i Scorpion są naprawdę ładne PS: Wiem że to off-top będzie ale po Twojej galerii mój portfel nie miał wyboru i musiał wypluć kasę na F-101 Możesz napisać coś o sklejalności tego zestawu? Model ogólnie sklejalny ,plastik podobny do tego jaki był używany w modelach pasażerów z NRD . Bardzo ładna jest osłona kabiny (gładka,cienka i przeźroczysta) Ogólnie model wykonany pożądnie tak jak każdy Monogram z początku lat 80-tych. Jedna wadą są linie podziału wypukle ( nie chcialo mi sie ich już zmieniać , ale jak ktoś lubi sie bawić w dzierganie tych lini to polecam bo model wyjdzie naprawdę elegancko niczym Hasegawa A tak na koniec to końcową ocenę pozostawiam Tobie bo każdy musi poczuć to na własnej skórze .Ja powiem że np skrzydla sie skleja świetnie a ktoś inny że są nie sklejalne itp A jeszcze jedno Instrukcja opisuje że skrzydla należy skleić w calość a potem wkleić w kadłub,co jest zupełnie nie możliwe dlatego ze są tam dwa ząbki (w górnej części skrzydeł) i blokują wsunięcie w kadłub (ja musiałem je wyciąć ,bo skrzydla nie da sie nagiąć .jest zbyt sztywne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 fajna kolekcja i pieknie wykonane maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Ładne odkurzacze, ładny chojak, no i rozczulające godło z nietoperzem na Starfire - chyba sobie z nim koszulkę zrobię, więc proszę o zbliżenie Tak widzę, że odcinków galerii jeszcze chyba kilka będzie, co ? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Ładne odkurzacze, ładny chojak, no i rozczulające godło z nietoperzem na Starfire - chyba sobie z nim koszulkę zrobię, więc proszę o zbliżenie Tak widzę, że odcinków galerii jeszcze chyba kilka będzie, co ? Pozdrówki Cos tam jeszcze pokaże ze starych sklejanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi