smialus Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Jeden z ostatnich moich modeli w 1/72, ma jakieś 7 lat, malowany pędzlem, farbami Pactra i Model Master. Zapraszam do galerii. PS Zdjęcia może nie najlepsze ale to moje pierwsze kroki więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Ładny dzik na pierwszy rzut oka, nie ma się raczej do czego przyczepić. Szczególnie ta paszcza mu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 szkoda ze foki małe nieda sie więkrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Szacun kolego, tak ładnie zrobić pędzelkiem, bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Wcale nie są małe - jak Ci się otworzy photobucket to kliknij na obrazku "Full Size" ;) ...a ze troszkę mogłyby być wyraźniejsze to już insza sprawa Chyba rakietki troszkę nierównolegle się przykleiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Zdjęcia są w standardzie 1024x683, ale jak ktoś chce owszem mogą być większe, a z tą ostrością za chorobę nie mogę dojść ażeby cały kadr był wyraźny, mało mam styczności z makrofotografią. A rakietki owszem są lekko powichrowane bo były doklejane po małej stłuczce. A kalki to poprostu była porażka Academy z tym niestety kuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 smialus, zadam swoje standardowe pytanie: czy uzbrojenie robiłeś według jakiegoś oficjalnego układu, czy to pokazówka? Muszę pooglądać dokładniej resztę zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 smialus, zadam swoje standardowe pytanie: czy uzbrojenie robiłeś według jakiegoś oficjalnego układu, czy to pokazówka? Muszę pooglądać dokładniej resztę zdjęć... Elo. hmm szczerze mówiąc nie pamiętam, ten model ma juz troche lat więc myśle, że dozbrajałem go pozostałościami po uzbrojeniu od F-15 Strike Eagle, dodane są Mk20 reszta z zestawu:mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Ładny Guziec Alę widzę że kalka ci się jedna porwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi