Stalker06 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Witam , Moim zdaniem nowością jest oto ten model Rosyjkiej ciężarówki , Bynajmiej pierwszy raz go widzę i odrazu wpadł mi w oko . To jedyny model w swoim rodzaju , ale niewiadomo gdzie i za ilę go można kupić . Myśle że dał bym za niego każdą cenę ponieważ jest rarytasem . Marze o takim. A teraz fotki : http://eng.scaletrucks.ru/photo/kamaz55111/12/ Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Morze ktoś go od podstaw zbudował !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 A wystarczyło, żebyś kliknął na inny dział: SHOP, żeby dowiedzieć się, że ten model jest teraz niedostępny: http://an-modeltrucks.com/catalog_en.shtml Dostępny był przed kilkoma miesiącami i nawet na KFS-ie był link, przekierowujący do tej strony. Czy jeszcze będzie? Nie wiadomo, pewnie tak. Nie pamiętam ceny, ale tani to on nie był... Na pewno powyżej 100 Euro. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Skleibym sobie takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Był dostępny jako ciągnik, zabudowa pewnie robiona od podstaw Mogę Was trochę pocieszyć Można kupić takiego z papieru http://www.gpm.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=4215 Pozdro EDIT: Sory za post pod postem, ale coś mi się powaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Autor Wandke gwarantuje rzetelność tego opracowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Pieknie wyszedł ten kamaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Była też promocja na 99,50 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker06 Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Myśle że te 100 / 150 EURO to nie dużo , siorka mieszka w Niemczech to by mi kupiła. Żeby tylko był dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Raczej w Niemczech go nie dostaniesz. By mogli rozwinąc swoją oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Taki kolega modelarz z Rosji, albo z Ukrainy robił Kamaza... Może to własnie ten zestaw. Na PKMC coś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoBo Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Tak to jest ten model o którym kiedyś było na PKMC, a także udzielał się przez jakiś czas gość który go zrobił i produkował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker06 Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 O K***a Jestem w szoku..... Boże co za piękny ZIŁ! http://eng.scaletrucks.ru/photo/zil_130/ Marzenie mieć taki na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker06 Napisano 17 Maja 2009 Autor Share Napisano 17 Maja 2009 Jak oni to robią? Jeszcze bym lusterka pomalował na czarno , to by jak prawdziwy wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Pewno to odlewy żywiczne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Pewno to odlewy żywiczne ;) Nie. Z tego, co pisze autor, zbudował go sam od podstaw z różnych materiałów. Miał problem, bo nie ma płaskich powierzchni. Żywiczne są tylko koła. Ja go podziwiam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Jak na własnoręczną robotę ,to ukłony dla modelarza Super Ził Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 No jako model bardzo fajny i realistyczni. Ale nie lubię ziłów, jak dla meni pokazywały zacofanie techniczne ( nie wiem jakie one było ale ta karoseria tak wygląda). O wiele lepiej wyglądał KAMA3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi