Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 13 Grudnia 2009 Pajęczyna zaczyna przypominać pomieszanie z poplątaniem mojej Mikasy i tu mam do wszystkich pytanie jaki kolor użyć do pomalowanie tych linek? Ciemny grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Pajęczyna zaczyna przypominać pomieszanie z poplątaniem mojej Mikasy Ciemny grafit. Dzięki za podpowiedź a do Twojej mikasy to jest daleko oj daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 epidemia poplątania się rozszerza... ale jak widać na razie łapią się na nią japońskie okręty oj, coś czuję będzie małe szaleństwo z tymi linkami Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Na dzisiaj to wszystko W tygodniu jak najdzi mnie wena to "popodłączam" te linki, narazie muszę się zastanowić jak to zrobic żeby strat nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 narazie muszę się zastanowić jak to zrobic żeby strat nie byłoWojna to wojna, ofiary muszą być!!! Naprawdę świetny model się szykuje, aż się chce takie cudeńko nabyć! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Naprawdę świetny model się szykuje o tak, to jedna z moich ulubionych relacji plątanina wygląda imponująco Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2009 a propos dziurek, o które pytałem czy będziesz nawiercał... Pytałam o te te okrągłe miejsca na poziomych płaszczyznach ramion... Będziesz je nawiercał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 a propos dziurek, o które pytałem czy będziesz nawiercał... Pytałam o te te okrągłe miejsca na poziomych płaszczyznach ramion... Będziesz je nawiercał ? a masz jakieś foto orginalu bo nie mogłem nic wygooglać jak tak było to pewnie to zrobię Dziękuję wszystkim za komentarze . Daje mi to dużo sił na dalsze działanie przy modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2009 a masz jakieś foto orginaluPopatrzę w domku, ale te kółeczka na ramionach niejako sugerują jako by miały być otworami kratownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 a masz jakieś foto orginaluPopatrzę w domku, ale te kółeczka na ramionach niejako sugerują jako by miały być otworami kratownicy... Tylko nie wiem czy równo tą blaszkę pod spodem przykleiłem ale zobaczymy wrócę do domu to nawiercę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 14 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 14 Grudnia 2009 Zgodnie z obietnicą przejrzałem swoje materiały - znalazłem poniższe fragmenty - wydaje mi się, że powinny być potwierdzeniem "dziur" w ramionach... Na zdjęciu 1,2 wyraźnie widoczne światło padające poprzez poziomo umieszczone otwory w kratownicy ramion.... Mam nadzieję, że pomogłem i niczego z tymi zdjęciami nie pomieszałem. W razie czego - poprawcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 Zgodnie z obietnicą przejrzałem swoje materiały - znalazłem poniższe fragmenty - wydaje mi się, że powinny być potwierdzeniem "dziur" w ramionach... Na zdjęciu 1,2 wyraźnie widoczne światło padające poprzez poziomo umieszczone otwory w kratownicy ramion.... Mam nadzieję, że pomogłem i niczego z tymi zdjęciami nie pomieszałem. W razie czego - poprawcie... WIELKIE DZIĘKI Kurcze ale masz fajne fotki. Może dzisiaj nawiercę choć do mojej drugiej połówki koleżanka przychodzi i mam zakaz robienia "bałaganu" w sensie robienia modelu, ach te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 17 Grudnia 2009 Może dzisiaj nawiercę choć do mojej drugiej połówki koleżanka przychodzi i mam zakaz robienia "bałaganu" w sensie robienia modelu, ach te kobietyNo i jak tam się sprawy potoczyły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 17 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2009 No i jak tam się sprawy potoczyły ? Udało się przewiercić ale na tym staneło, niestety jestem bardzo zapracowany i nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Wojna to wojna, ofiary muszą być!!! No i niestety są ofiary połamały się blaszki do pzywiązania olinowania i musiałm dorobić nowe z patyczków evergreen, wyszło jak wyszło ale jak się przy tym %&^@#!!!}"| myślałem, że walnę to wszystko w kąt. Naszczęście małżonka mnie przekonała. Oto efekt nocnych działań Wiem, niewiele tego ale zawsze coś do przodu może dzisiaj skończę olinowanie, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Wiem, niewiele tego niewiele ale jak oko cieszy Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2009 Wiem, niewiele tego ale zawsze coś do przodu może dzisiaj skończę olinowanie,Domyślam się, że mowisz o tym fragmencie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Mnie zawsze rozwala ta granica pomiędzy pokładem pionową powierzchnią okrętu. No i precyzja , efekt końcowy pewnie wszystkich nas powali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 (edytowane) I tak na koniec dnia dla zanudzenia was wszystkich tak to wyszlo Podczas naciągania linek zaczeły się topić podpory i tak to się powykrzywiało. Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2009 Podczas naciągania linek zaczeły się topić podporyCzym podgrzewałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Podczas naciągania linek zaczeły się topić podporyCzym podgrzewałeś ? Suszarką ale nie przewidziałem, że żyłka tak mocno się skurczy. Już poprawiłem tą wygiętą nużkę. Wygląda jak dla mnie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2009 Widziałem patent, nie testowałem, podgrzewania za pomocą rozżarzonego kadzidełka - sposób o wiele bardziej precyzyjny. Może przy okazji przetestuję, ale pewnie nie prędko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Marcin dobrze radzi, kadzidełko ma mniejsze pole rażenia niż suszara ale i tak wybrnąłeś jak widać w miarę obronną ręką z tej operacji Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 ...nie wiem czy ktos tego Nagato widział ? ale jak nie to polukajcie http://www.larsenal.com/GB/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Będziesz robił na nim jeszcze cienie pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi