RH Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Witam tym razem jak w temacie rodzinka Jakow w skali 1:48 z ICM.Acurate i Eduard Jak 1 jest z Acurate m. Jak 3 eduard natomiast Jak 7,9.9 wczesny ,9 D ,9W z ICM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 super kolekcja! tylko szkoda że nie w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Arcydzieło Radzieckiej techniki - start bez pilota ;)) A tak serio to sliczna rodzinka, chyba bardziej zróżnicowana niż Spity... no i bardziej szachownicowa ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Świetnie się prezentują. Ja mam w planie tylko jednego Jaka z ZTS-u. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Jakie Jaki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 4-te zdjęcie od dołu rządzi ^^ kolekcja godna pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Arcydzieło Radzieckiej techniki - start bez pilota ;)) A tak serio to sliczna rodzinka, chyba bardziej zróżnicowana niż Spity... no i bardziej szachownicowa ;)) Myślę że Jaki z wyglądu są bardzo ładne (pomijąc ich parametry techniczne ) Wyjątkiem jest jedynie Jak 3 który naprawdę sie rucholom udal pod względem osiągow itp. Szkoda że nikt nie robi tej ostatniej wersji tzn Jaka 9 P (ktory notabene jezst w Warszawie chociaż żalośnie wyglada ,i widzialbym go w hangarze naszego Muzeum Lotnictwa A tu jeszcze dwa jaki do tej rodzinki Jak 11 (zywiczka ) i Jak 23 Ardpol oba 1:48 i I-16 Uti przerobka eduarda i Me 108 made in poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 No ciekawe czym nas jeszcze zaskoczysz ? SUPER !!!! Zawsze zastanawiałem się nad sensem gromadzenia modeli jednego typu w wielu różnych malowaniach. Teraz juz wiem . Bo to fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 No ciekawe czym nas jeszcze zaskoczysz ? SUPER !!!! Zawsze zastanawiałem się nad sensem gromadzenia modeli jednego typu w wielu różnych malowaniach. Teraz juz wiem . Bo to fajnie wygląda. Znalazłem kiedyś na zagranicznym forum faceta który naraz robił 26 modeli tego samego typu ..a były to foczki to byl dopiero odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi