RH Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Mam trochę czasu to myśle że znowu cos pokażę ,jeżeli to kolegom nie wydaje sie zbyt nudne A mianowicie będa to rury w polskim lotnictwie I tak na początek Iskra jednomiejscowa w 1:48 z Choroszy modelbud Na temat samego modelu oraz wykonania wole się nie wypowiadać Migi 17 z niezbyt dobrej czeskiej firmy No i obiecana Airacobra pl Myśle że narazie wystarczy tych modeli na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Tez mam te Limki. A ten 418 to w takim samym malowaniu jak mój No bardzo fajnie wyglądają. A co do iskry, źle jest z nią? Sklejalność marna czy co? Bo się nad nią zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Cobra to jedyny samolot w którym mnie rażą polskie znaki... A Iskierkę oglądałem kiedyś w sklepie i powiedzieliśmy sobie NIE... więc wielki szacun ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Trudno ale taka Cobra była i nie da się tego faktu ukryć tak jak i tego że pólkiem "Warszawa" dowodzil rusek w polskim mundurze Co do iskry to to naprawdę tragedia (ktoś tam w czasopiśmie modelarskim dal jej ocene 5+ ,myślę że był po paru glębszych. Powiem krótko bardzo się napociłem przy tej jednomiejscowej ( czeka mnie jeszcze walka z dwumiejscowa ,zobaczymy jak pójdzie ) Pisałem kiedyś na bliźniaczym forum i powtórze to tu że gdyby ja tłoczył Ardpol lu Karya i dodał do niej blaszki to naprawdę byłby to piękny i składalny model(blach to naprawdę by się do Iskry przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 No wreszcie jest na co popatrzeć w galeri, ładne limy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 A morze jakieś śmigłowce masz. Chętnie pooglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 A morze jakieś śmigłowce masz. Chętnie pooglądamy. Nie mam ich narazie wiele (dopiero bedą sie produkować ) Dwa juz pokazalem w pierwszym poście "na dobry początek" A to co zostalo do pokazania to już niedlugo zaprezentuje wraz z innymi ciekawostkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Ja powiem jak zawsze: dobre bo polskie Oby więcej szachownic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi