Longer08 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Witam! Szczęśliwie udało mi się skończyć to radzieckie działo. TU wątek warsztatowy Model wyjściowy to UM. Jestem z niego dość zadowolony Nie bd gadał tylko pokarze wam fotki: Oddaję go pod Waszą ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Bardzo zgrabny model, 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Dzięki wielkie za odzew i ocenkę Wszelkie wytykanie błędów mile widziane, coby się w następnych ich jak najmniej pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Mimo, że jeszcze jestem nieco zielony, rzucę tylko tym dlaczego jest taki wygięty (1 fota) i dlaczego kalki się trochę świecą (także 1 fota). Ogólnie fajnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 No nie ma się czego czepić. Model udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Widzę, że prace nad SU się zakończyły. Model wyszedł całkiem zgrabnie. Fajny pomysł ze śladami po ropie na zbiornikach. Faktycznie kalki troszkę się błyszczą, ale ogólnie jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 dlaczego jest taki wygięty Fotki, nie jest to widoczne na żywo dlaczego kalki się trochę świecą A kalki źle położyłem Jeszcze nie za bardzo mi to wychodzi Może w 3 modelu będzie lepiej... Dzięki wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Co tu dużo mówić, bardzo zgrabny modelik. Kurcze, szkoda, że nie widziałem warsztatu bo mam fotkę tego wozu - sam go też robiłem(ale coraz częsciej zdaje mi się, że źle odszyfrowałem napis), posiadał on troche inny układ kół. Ale teraz nie ma się co czepiać bo za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi