irizar Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Daje temat w 1:1, niewiem właśnie czy fotki są dobre do tematu Walkaround, niektóre też nie są najlepszej jakości. Fotki mojej roboty, robiłem je już dawno temu. Po co fotki mają sie marnować, jak komuś mogą sie przydać ;) Mam jeszcze fotki dwóch Scanii R500 z wywrotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Fajny Inloader... Kiedyś zbuduję taki model. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Nadaje się na walkaround. Jak znajdę, to dorzucę fotki podobnej naczepy jeśli kolega pozwoli. Ze dwie czy trzy na parkingu chyba gdzieś w NL pstryknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Nadaje się na walkaround. Jak znajdę, to dorzucę fotki podobnej naczepy jeśli kolega pozwoli. Ze dwie czy trzy na parkingu chyba gdzieś w NL pstryknąłem. No pewnie, wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi