marcinw49 Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 (edytowane) Jest to mój pierwszy model ciężarówki na który się wiele nauczyłem, ale i tak jeszcze sporo mi pozostaje żeby dorównać np Tornado albo Miłoszowi. Dodałem jeszcze troche fotek Edytowane 6 Października 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Do tej pory miałem wątpliwości aby kupić ten model, jakoś niebardzo mi się podobał, ale jak widać bez kalkomani z pudła i z tą naczepą prezentuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Bardzo ładnie! Tylko przydałyby się jakieś obrysówki itp. na naczepę. Pozdrawiam, Przemas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Dzięki za opinie Tornado, nie dałem kalek bo gdy składałem już części i tak z ciekawości przymierzyłem części to zdałem sobie sprawe że to jednak nie sleeper ale kalki psują cały efekt noi tak zostało. A pomyśleć że miałem modernizować sleeper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 No bez kalek przezentuje się o wiele lepiej Bardzo ładnie ci wyszedł ten zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Bardzo łądny zestawik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 6 Października 2006 Autor Share Napisano 6 Października 2006 Mam zamiar namalować coś na naczepie i niewiem co. może dalibyście kilka linków z naczepami? Z góry dziękuje. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 Cześć. Bardzo ładny ten " Red Dragon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi