RH Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 No i na koniecFokkerek Dr I na ktorym latal asior Kempf Modelik z Dragona 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Fajowy RH, podbijasz MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Fajny. Za mną chodzi ostatnio Czerwony Baron ze swoim fokkerem. Mam na celowniku eduardowskiego. Jak Ci się sklejało Dragona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Fajny. Za mną chodzi ostatnio Czerwony Baron ze swoim fokkerem.Mam na celowniku Eduardowskiego. Jak Ci się sklejało Dragona? Może to tak przedstawię ..,wtedy gdy go sklejałem (a było to dawno) nie było alternatywy w wyborze.Ma on parę błędów i niedoróbek . Eduardowskiego w rękach nie miałem,ale z tego co widziałem na stronie producenta ,mogę wnioskować że jest o niebo lepszy.I jak bym się skusił o ponowne klejenie to tylko Eduard! A do Dragona raczej bym nie wracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 No to w tym miesiącu nowy zakup mnie czeka Masz jakiś ciekawy patent na naciągi, bo tego się najbardziej obawiam . Jeszcze nie lepiłem dwu, trzypłatowców. Co to jest to , co sterczy z dolnych płatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 No to w tym miesiącu nowy zakup mnie czeka Masz jakiś ciekawy patent na naciągi, bo tego się najbardziej obawiam . Jeszcze nie lepiłem dwu, trzypłatowców. Co to jest to , co sterczy z dolnych płatów? No to z naciągami w tym modelu nie bedziesz mial klopotu bo są raczej szczątkowe(patrz instrukcja modelu) At co z dolu wystaje to takie taśmy ozdobne ktore sobie Kempf zaczepil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Masz jakiś ciekawy patent na naciągi Niepotrzebnie obawiasz się naciągów. Robi się to w sposób wręcz banalny. Ja używam żyłki wędkarskiej 0,12 mm i CA o konsystencji wody (ten najrzadszy). Wiercisz dziurkę 0,3 mm na wylot i zalewasz CA. po wszystkim szpachlujesz i wszystko. Łatwo szybko i przyjemnie. W Dr I linek za wiele nie masz więc jedyny problem w zachowaniu geometrii płatowca. Tylko nie maluj na czerwono ... miej litość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
footribe Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 no mode; gpdny podziwu tylko czemu kola nie sa czarne?? chyba wtedy by to lepiej wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Tylko nie maluj na czerwono ... miej litość ... A ja właśnie chcę na czerwono Dekoracyjnie wygląda Będzie mi się ładnie prezentował na półce nad TV. Widziałem, że dużo tego w sieci, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 czemu kola nie sa czarne W tych latach guma nie była czarna, powinna być wręcz różowa... ale ja też wolę jasno szary kolor a nie taki majtkowy róż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi