afruch Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 (edytowane) Taki oto wyszedł prezent na walentynki dla mojej dziewczyny . Dorwałem się w końcu do aparatu i narobiłem zdjęć. Pomysł nie wiem skąd. Samolocik początkowo nie miał być taki zwyczajny, wyszło w praniu. Ale korzystając z okazji poproszę o jakieś sugestie co do jakości wykonania. Oto same zdjęcia: Edytowane 25 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 fajne malowanie sam je wymyslieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 No sam sam, nalatałem się za sprayem, ciekawy efekt dał podkład z samochodowego lakieru akrylowego:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 afruch, toż to herezja!! nawet nieźle Ci wyszło, '+' za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Ten lakier to mi się wydaje zbyt grubo położony (choć może to efekt zdjęć, sam już nie wiem), ale duży plus za pomysł. Też kiedyś zrobiłem podobny s-f z samolotami F-19 w ilości sztuk 5. Początkowo każdy miał być dla innej kobiety, ale w końcu wszystkie zostały u mnie. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Chłopie, nie wiem czy to najlepszy pomysł z tym bocianem A co na ten temat dziewczyna powiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Ten lakier to mi się wydaje zbyt grubo położony (choć może to efekt zdjęć, sam już nie wiem), Pozdrawiam Lakier nie za grubo nie położony detale są super widoczne, nic nie znika. Chłopie, nie wiem czy to najlepszy pomysł z tym bocianem A co na ten temat dziewczyna powiedziała? A czemu z bocianem zły pomysł to taki mały ptasi akcent Dziewczynie samolocik podobał się niezmiernie i bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Uważaj bo ten bocian na MUSTANGU jeszcze i Tobie coś przyniesie... Używaj spadochronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 takim to każdą możesz przelecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Biały na zbiornikach grubo położony... I powierzchnia plastiku momentami jakoś podrapana... Plus za to, że to dla kobiety A, no i jedno kółko krzywo wklejone. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 aż wy zboczuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kami13f Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Jakie zboczuchy - koledzy Ci po prostu dobrze życzą . za różowa landrynkę i pomysł . pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 To może niech mi koledzy nie życzą jak narazie bociana mam dopiero 19 lat jeszcze jestem za młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Nie myśmy bociana naklejali.... Cwaniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Hej! Pomysł dla mnie znajomy Swego czasu był tu taki landrynkowy Hellcat i urodzinowy Thunderbolt z serii "love model" Aha ten mustang nie jest w wersji D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Aha ten mustang nie jest w wersji D Ano jest, w temacie napisane, ale to to jakaś sugestia, bo nie za bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Nie jest w wersji D. Największy mankament o tym świadczący to jest owiewka kabiny i ształt kadłuba za nią. Przejrzyj GOOGLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 ale wtopa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Zmień poprostu tytuł wątku i będzie SPOKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi