rzelu Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 (edytowane) Mój debiut w kolorze Dunkelgelb... Pojazd inżynieryjny zarekwirowany Włochom... uprzedzę pytania: znalazłem zdjęcie podobnego pojazdu porzuconego w południowych Włoszech... Edytowane 23 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Ma fajny klimacik, jedyne co w mojej skromnej opinii razi to imitacja desek, a konkretnie te szare ślady na nich, poza tym bardzo fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Zgodzę się z przedmówcą tak trochę jak nie deski.. ale pomysł fajny i reszta mi się podoba lubie nie typowe konstrukcję gąski metalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Myski79 No coty gąski to albo ogniwka albo guma na pewno nie furile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Gumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 No coty gąski to albo ogniwka albo guma na pewno nie furile. zapytałem bo fajnie wyglądają. Jeżeli to gumy to gratulacje dla Autora bo nie widać że gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Pół na pół: od góry gumy od dołu ogniwka...brakło i trza było sztukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Jeżeli można by było przymilić się oto zdiecie chętnie bym reflektował . Robie takie rożne wynalazki. MMtank@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Śliczny, po prostu 100 % Italiano . Może trochę razi dziwne ułożenie gąsek na odcinku pomiędzy tylnymi wózkami jezdnymi a kołami napinającymi (fragmenty od dołu). Szkoda, że nie popracowałeś trochę nad detalem (sam prawie przeszedłem przez budowę Semovente i wiem, że nie trzeba dużego nakładu pracy, by poprawić kilka błędów i uzupełnić braki w tym modelu; taka już uroda włoskich konstrukcji, że były dość misterne i z zewnątrz "ascetyczne"). Na kolor obić desek nie zwróciełm uwagi, bowiem jest on podobny do barwy przetarć na "właściwej" części nadbudówki. Ciężko mi ocenić, czy to było robione ciemnym metalizerem, czy german gray'em (z daleka wygląda na to drugie). Spośród Twoich dotychczasowych prac ta podoba mi się najbardziej. Temat niewątpliwe ciekawy - wiesz może, czy te pojazdy były produkowane seryjnie, czy to tylko jakaś jednostkowa, polowa wariacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 hej fajny wynalazek,nie widzialem takiego jeszcze.super pomalowany,wycieniowany i obity.tylko te gaski wlasnie.a czego sa identyczne jak w polskich 7tp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 7TP, M13/40 i T-26 to jedna rodzina - wszystkie wywodzą się od Vickersa - brytyjskiego przeboju eksportowego... Obicia desek rzeczywiście były dla mnie zgryzem, jasnych nie było widać... A pojazd raczej jednostkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Mi się podoba, elegancki jest, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ładniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Po kilku poprawkach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi