luk_p Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Po Macku z AMT przyszedl czas na prezentacje innych moich modeli. Na początek dioramka, która powstała kilka lat temu z Corvetta od Bburago (1:24) w roli głównej, postarzona suchym pigmentem i farbka humbrola + inwencja własna w postaci wszystkiego co wpadło mi wtedy w ręce a nadawało się do umieszczenia na dioramie, np. blaszki Route 66 oderwanej z wody toaletowej o tej samej nazwie;)). Jestem ciekaw opinii;). pozdrawiam! miniaturki otwieraja sie w pełnych rozmiarach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurras Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Fajna dioramka , w realu pewnie znalazłby się nie jeden chętny aby odnowić to cacko . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł216 Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Wykonanie super ale ogólnie model wywiera na mnie mieszane uczucia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek14pl Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Diorama robi wrarzenie!, bardzo mi sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Bardzo ładnie ale czy Corvette już od pierwszej generacji nie było wykonane z tworzyw sztucznych? A to jak wiadomo nie rdzewieje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzmichal Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Bardzo ładnie ale czy Corvette już od pierwszej generacji nie było wykonane z tworzyw sztucznych? A to jak wiadomo nie rdzewieje ;) Niestety masz rację, przekopałem trochę internet i na kilku stronkach pojawiła się zmianka o karoseri z tworzyw sztucznych. Mimo takiego błędu gratuluje pomysłu i wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk_p Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 a więc załóżmy, że jest to kurz i błoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Ważne, że rdza wyszła ładnie, technicznie bez zarzutu ;) A taka pomyłka może się zdarzyć, bywa ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts