luk_p Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Po Macku z AMT przyszedl czas na prezentacje innych moich modeli. Na początek dioramka, która powstała kilka lat temu z Corvetta od Bburago (1:24) w roli głównej, postarzona suchym pigmentem i farbka humbrola + inwencja własna w postaci wszystkiego co wpadło mi wtedy w ręce a nadawało się do umieszczenia na dioramie, np. blaszki Route 66 oderwanej z wody toaletowej o tej samej nazwie;)). Jestem ciekaw opinii;). pozdrawiam! miniaturki otwieraja sie w pełnych rozmiarach Cytuj
Jurras Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Fajna dioramka , w realu pewnie znalazłby się nie jeden chętny aby odnowić to cacko . Cytuj
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Wykonanie super ale ogólnie model wywiera na mnie mieszane uczucia. Cytuj
misiek14pl Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Diorama robi wrarzenie!, bardzo mi sie podoba Cytuj
Mikey Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Bardzo ładnie ale czy Corvette już od pierwszej generacji nie było wykonane z tworzyw sztucznych? A to jak wiadomo nie rdzewieje ;) Cytuj
mzmichal Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Bardzo ładnie ale czy Corvette już od pierwszej generacji nie było wykonane z tworzyw sztucznych? A to jak wiadomo nie rdzewieje ;) Niestety masz rację, przekopałem trochę internet i na kilku stronkach pojawiła się zmianka o karoseri z tworzyw sztucznych. Mimo takiego błędu gratuluje pomysłu i wykonania. Cytuj
luk_p Napisano 1 Marca 2009 Autor Napisano 1 Marca 2009 a więc załóżmy, że jest to kurz i błoto Cytuj
Mikey Napisano 2 Marca 2009 Napisano 2 Marca 2009 Ważne, że rdza wyszła ładnie, technicznie bez zarzutu ;) A taka pomyłka może się zdarzyć, bywa ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi