elefantes Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Czołg nr 3 w mojej karierze modelarskiej to M48 Patton w skali 1:35 z Tamiya plus kilka dodatków typu kanistry, beczki, plecaki i jeden ludzik z Dragona. Model ogromny (prawie jak dwa Shermany), sklejał się idealnie. Troszkę miałem powichrowane gąsienice i to był jego największy chyba minus, ale mimo to jestem z modelu b. zadowolony. Wykonanie może nie najwyższych lotów, ale jak na mój gust to jest OK Wszystko malowane pędzlem, oczywiście humbrolami. Model pokryty lakierem bezbarwnym Revella i już się tak nie świeci jak mój poprzednik mam nadzieję. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Jestem pod wrażeniem brawo wreszcie coś z Namu sam sklejam m60 ( w sumie to jest M48 ale z wanna m60) ten to jest kolos wiekszy od PiBBeRa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Błędów z Twojej winy jakiś rzucających sie w oczy nie widzę, czyli mocna 4 + Jestem pod wrażeniem brawo wreszcie coś z Namu sam sklejam m60 ( w sumie to jest M48 ale z wanna m60) ten to jest kolos wiekszy od PiBBeRa Jak zagłosujesz w ankiecie na projekt "Wojny na Dalekim Wschodzie w XX w." to też zrobię coś z Wietnamu Już w pudełku się kisi a blachy do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 bardzo fajnie ci wyszedl,podoba mi sie nieprzesadzone obrzucenie gratmi.no moze troche za czysty ale to moje drugowojenne zboczenie tak ze git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczetov Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Zawalisty model az sie chce na niego patrzec :P ____________________ na warsztacie: Jeep Willis 1:35 Italeri 55% M4-A1 Sherman 1:35 Italeri 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Ładnie wykonany i wyolejowany nie wiem tylko czy to wina zdjęć czy trochę za mocno się błyszczy a może tylko dla mnie .Ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Bardzo ładny model. Mam podobny tylko, że w skali 1/72. Zapewne Twój model będzie mi służył jak materiał pomocniczy, więc z jednej strony dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Wszystko okej tylko dlaczego srebrne gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Ładny, troszkę świecie, ale to szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi