Gościu Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Ty wiesz, wodzu , że zbliża się ta chwila, gdy sklecisz cuś pod pseudonimem Smile ? I to wskutek działania instynktu samochodozawczego...czy jakos tak Very Happy szczerze? Lordzie, przetłumacz bo sensownie tego nie kąsam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 z fartuchami: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Nie wchodząc w kwestie merytoryczne tego jaga bo jak wszyscy wiemy dragon odwalił kichę jaką mało (choć mnie to nie przeszkadza zbytnio ale poczekam na nowego) to tu w kwesti budowy nie podoba mi się to że nie zrobiłeś faktury pancerza na konstrukcji która aż się prosi, ba wymaga tego. Druga sprawa to szkoda że nie dorobiłeś uchwytów na narzedzia z fototrawionek. Ale że nie jestem Kazio-pozdrowionka to całość malarsko wygląda śliczniutko. I powiedz mi jeszcze że Cię jeden Pan namawia do CM jako herezji to się więcej nie odzywam Dobra pro robota. Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Okay, tłumaczę na prywatnym kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Okay, tłumaczę na prywatnym kanale Smile Looooooordddddddd haha, dobreeeeeee uśmiałem się przednio Sebek, fakture to on ma, zerknij na 1 fotki, fakt delikatna - ale jest Pewnie fotka z naświetleniem "odgórnym" pokaże. Sam model, no cóż, ten dostałem....a baboli, co niemiara..zacząwszy od za krótkiej góry składowej, poprzez...a z resztą, za mało strony na wszystko. Blach miało byc nie, i tak jest ;) I powiedz mi jeszcze że Cię jeden Pan namawia do CM jako herezji to się więcej nie odzywam a ja przy swoim, to jest :dzikie: ale skoro mówicie że być może, to może być. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Fajnie jest na razie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 super,a to z tylu niebieskie,to taka notka niebieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 super,a to z tylu niebieskie,to taka notka niebieska? Lampa szlakowa - jak najbardziej poprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi