bartek330 Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 (edytowane) Model ma ponad rok. Wykonany w standardzie. Oczywiscie karton Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 Ładne, i schludne...brawo... Chociaż przypuszczam ze wśród zwolenników mas plastykowych, to trochę osobliwy materiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 Normalnie cacko , tylko tyle powiem i to że karton , za moich czasuw to takiego kartonu nie było tylko mały modelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 hm super Malowales go farbkami? Zrób zdjęcia jak mozesz podwozia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 bardzo łądne i czytso wykonane. Mój podziw tym większy, że karton to dla mnie modelarski "kosmos". Chyba raczej Star niemalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 Wykonany w standardzie I jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 hmmm skoro wykonany w standardzie to chyba ma błąd taki że na tylnych osiach są bliźniaki gdzieś to czytałem czy właściciel poprawił ten błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 7 Października 2006 Autor Share Napisano 7 Października 2006 Nie byl malowany tylko retuszowane krewedze sa. Na tylnich kolach sa pojedyncze kola tak jak w wycinance i orginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 Bardzo ładnie wykonany model Sam niegdyś dłubałem w kartonie i zdaję sobie sprawę ile trzeba się narobić aby otrzymać taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 Piękna sprawa. Podziwiam cię za to że masz tyle cierpliwości w dłubaniu w Kartonie. piekny Starek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 Ja bym takiego Stara chciał mieć 1:35 i w czymś innym niż karton. Nawet rzuciłbym się na żywicę ;) Niestety z kartonem nie miałem kontaktu już z dobre 20 lat, więc teraz pewnie by nic porządnego mi nie wyszło ;) Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi