czak45 Napisano 19 Marca 2009 Autor Share Napisano 19 Marca 2009 Hej. Jeszcze raz dzieki panowie za uznanie. Reggy dzieki pewnie bym nawet nie zobaczyl, poprostu nie zagladama na strone glowna. A jesli chodzi o 35 to nie mam zamiaru i wiele razy juz o tym pisalem. Figurki w 72 czasami maja ladniejsze pozy od tych w 35. a dlaczego? Dlatego ze sa odlane w calosci i nie ma szpar miedzy np. rekoma a tlowiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 A jesli chodzi o 35 to nie mam zamiaru i wiele razy juz o tym pisalem. I tak trzymać! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 jak ja mogłem to przegapić? nie zaglądam do tego działu... Czarku, gratulacje, piękny projekt. miło mi, że jakoś Cię zainspirowałem. trudno tutaj coś jeszcze napisać po tylu komentarzach, wykonanie jest mistrzowskie. teren szalenie mi się podoba, chciałbym tak umieć... figurki w panterkach - miód zupełny, szkoda, że nie są to Preisery, efekt byłby jeszcze lepszy. dwie rzeczy, które zwracają moją uwagę: lina. lepiej może było ją rzucić przed SU na glebę. rozmiar: gdybyś dodał jeszcze 3 - 4 cm na długości i rozsunął trochę pojazdy byłoby lepiej. znam twoją TMP (teorię małej podstawki) ale jej nie podzielam, przynajmniej w tym projekcie. Ukłony, lecę coś skleić żeby się podbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Dioramka extra tylko mam prośbr, czy możesz wstawić zdjęcia lub mi przesłac o dużej rozdzielczości bo te w galerii są za małei każdy pixel widac na pulpicie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Także dołączam się do gratulacji, ale jak dla mnie bardzo fajnie ubrudziłeś SU i ogólnie bardzo fajnie została wykonana. Droga boska, bruk przykuwa oczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Model jest juz w Galerii na mojej stronie. Zapraszam do klikania w baner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 dla mnie extra a historyjke wyobraziłem sobię inną załoga SU 100 na widok JP zabrała sprzęt i uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Pozstanowilem uaktualnic watek zdjeciami na max zoomie na detale Jagdpanzera. Tu widac takie delikatne obicia, przebarwienia i zabrudzenia. Mysle ze w tak malej skali latwo z nimi przegiac wiec staralem sie jak moglem zeby byly jak najdelikatniejsze. Pozdrawiam Czarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Gdybym nie wiedział za cholerę nie powiedziałbym że to 72. W ogóle to większość Twoich prac stanowi klasę samą dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi