Bubek Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Kolejnym modelem w mojej kolekcji jest Renault G260. Kupiłem go już poskładanego kilka lat temu na allegro. Był delikatnie uszkodzony, połamana przednia oś i kabina przyklejona na stałe, oś poskładałem i dorobiłem zawiasy do podnoszenia kabiny. Renówka spięta jest z naczepą z kontenerem. Zapraszam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Ładny klasyk i z tym kontenerkiem nieźle wygląda, ostatnio z ebaya mi taka uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 czekajcie musze szczękę podnieść piękny i żadki klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Ładny samochodzik , pewnie ma już parę lat ???, chętnie sam bym coś takiego odrestaurował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 modelik fajny tylko czy na trzeciej fotce przednie koło nie jest krzywo osadzone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 No fajna renówa, też miałem na nią ochotę bo była taka na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Pod tą Renóweczke idealnie też pasowała by naczepa pod kontener,ale tak króciutka (20') . Nie ma co modelik dość ładnie odnowiony P.S. I naładowane akumulatory ma Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Confused Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Confused Evil or Very Mad. Trucknology mam mozille ale nie zwracam uwagi na to ale mi o błędach parę osób mówiło to muszę się postarać przestrzegać ortografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Kolego, jeżeli chcesz zacytować jakąś treść posta, to naciśnij "cytuj" i zacytujesz całego posta, albo naciśnij to obok, to zacytuje wybraną część. Tylko najpierw musisz ja po prostu zaznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Proszę o usuniencie tych moich postów bo nie zauważyłem co robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi