Bubek Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Kolejnym modelem w mojej kolekcji jest Renault G260. Kupiłem go już poskładanego kilka lat temu na allegro. Był delikatnie uszkodzony, połamana przednia oś i kabina przyklejona na stałe, oś poskładałem i dorobiłem zawiasy do podnoszenia kabiny. Renówka spięta jest z naczepą z kontenerem. Zapraszam na fotki Cytuj
Y@ro Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Ładny klasyk i z tym kontenerkiem nieźle wygląda, ostatnio z ebaya mi taka uciekła Cytuj
punio Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 czekajcie musze szczękę podnieść piękny i żadki klasyk Cytuj
Trucknology Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Cytuj
Jurras Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Ładny samochodzik , pewnie ma już parę lat ???, chętnie sam bym coś takiego odrestaurował. Cytuj
myeti Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 modelik fajny tylko czy na trzeciej fotce przednie koło nie jest krzywo osadzone?? Cytuj
ITALERITRUCK Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 No fajna renówa, też miałem na nią ochotę bo była taka na allegro Cytuj
Bodzio Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Pod tą Renóweczke idealnie też pasowała by naczepa pod kontener,ale tak króciutka (20') . Nie ma co modelik dość ładnie odnowiony P.S. I naładowane akumulatory ma Pozdrawiam. Cytuj
punio Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Confused Cytuj
punio Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Cytuj
punio Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Confused Evil or Very Mad. Trucknology mam mozille ale nie zwracam uwagi na to ale mi o błędach parę osób mówiło to muszę się postarać przestrzegać ortografii Cytuj
Truckerek93 Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 Kolego, jeżeli chcesz zacytować jakąś treść posta, to naciśnij "cytuj" i zacytujesz całego posta, albo naciśnij to obok, to zacytuje wybraną część. Tylko najpierw musisz ja po prostu zaznaczyć. Cytuj
punio Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 Proszę o usuniencie tych moich postów bo nie zauważyłem co robie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi