Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejnym modelem w mojej kolekcji jest Renault G260. Kupiłem go już poskładanego kilka lat temu na allegro. Był delikatnie uszkodzony, połamana przednia oś i kabina przyklejona na stałe, oś poskładałem i dorobiłem zawiasy do podnoszenia kabiny. Renówka spięta jest z naczepą z kontenerem. Zapraszam na fotki

fotto040.th.jpg

fotto041.th.jpg

fotto044.th.jpg

fotto045.th.jpg

fotto048.th.jpg

fotto049.th.jpg

fotto050.th.jpg

fotto051.th.jpg

fotto055.th.jpg

Napisano

Ładny klasyk i z tym kontenerkiem nieźle wygląda, ostatnio z ebaya mi taka uciekła

Napisano

Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne

Napisano

Pod tą Renóweczke idealnie też pasowała by naczepa pod kontener,ale tak króciutka (20') . Nie ma co modelik dość ładnie odnowiony

P.S. I naładowane akumulatory ma

Pozdrawiam.

Napisano

Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Confused

Napisano

Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne

Napisano

Punio czy możesz zacząć przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji ? Zainstaluj sobie Mozille, która podkreśla błędy, bo nie dość, że zaczynasz zdania ciągle z małej, to popełniasz błędy ortograficzne Confused Evil or Very Mad.

Trucknology mam mozille ale nie zwracam uwagi na to ale mi o błędach parę osób mówiło to muszę się postarać przestrzegać ortografii

Napisano

Kolego, jeżeli chcesz zacytować jakąś treść posta, to naciśnij "cytuj" i zacytujesz całego posta, albo naciśnij to obok, to zacytuje wybraną część. Tylko najpierw musisz ja po prostu zaznaczyć.