ITALERITRUCK Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 ...udany) Przedstawiam wam iveco w którym wykonałem wielki brud jak by 100 lat jeżdziła bez mycia popełniłem błąd bo brudziłęm ją takim gównianym aerografem i oto efekty: Trochę wstyd to pokazywać ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Jakbyś dopracował różnego rodzaju zakamarki to w sam raz na trasę po Iraku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Hahaha no do zakamarków nie dotarł za bardzo tan bród ale to przez aero którym malowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 mi się podoba super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Fajnie wygląda z tym brudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Że tak powiem,ciekawie wygląda Fakt trochę zbyt za bardzo pobrudzony,ale jak by tak popatrzeć na niektóre zestawy pracujące na kopalni kamienia to w sam raz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 No może byc Tylko szyby przetrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Dziwne, że Ci nie napisali z tyłu brudas, a tak na serio to model całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Naprawdę, nie jest źle, mi się podoba . punio czy ty w końcu zaczniesz pisać jak człowiek?. Ile razy można ci zwracać uwagę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Chyba przednia felga wystaje z opony , a tak to mnie sie podoba , tylko przetrzeć troche światła , tak żeby wygladały na wycierane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 No model wygłada ładnie, a czemu nie zamontowałeś siodła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 No jakos tak ale mam je tylko leży na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Kurczę na pierwszy brudzin to spoko, sam ostatio zastanawiam się nad modelem tego typu, mógłbyś mi na chłopski rozum powiedzieć jak to zrobiłeś? Jakia farbak, jakieś spostrzeżenia? Ty jeśli robiłeś to pierwszy raz prościej mi to powiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 właśnie... jaką metodą??? doprawdy... wygląda na typową polską ciężarówkę... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Ładny brudzing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 Dobra, zrobiłem to tak rozrobiłem pigment z wodą, wlałem do aero i tam psikam coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Jaki pigment? Napisałęm na chłpski rozum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 No poprostu suchy pigment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoskiKacu Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 jesli wrocilbys kiedys do tego modelu, moglbys sprobowac przekrzywic jedna lampe z tylu i przyczernil troche korek od wlewu, zeby byl jak ubrudzony;) A tak to naprawde fajnie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Jak dla mnie upaćkany bombowo, zabieram się do brudzingu i wszelkie info na ten temat są dla mnie jak na wage złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi