MINSTRAL Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Model robiłem 2 lata cieżka sprawa i dużo szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 No fajnie, fajnie tylko szkoda, że jedno zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 no milutki,fajne dzrzewko i trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Czy drzewina to osławiona tu i ówdzie komosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 osławiona osławiona-okryta złą sławą. Chyba chodziło ci o sławną? ;] To tylko taka moja malutka czepliwość, modelik fajniutki. Ale więcej zdjęć by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Ktoś tu TVP oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Czy ta Zvezda naprawdę taka ciężka do poskładania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Ja się teraz męczę z tym: Narazie nie jest źle ale zmęczyłem dopiero podwozie Dużo piłowania i troszke szpachli bo niektóre elementy do siebie nie pasowały. Kolego Ministral czy ten sam model sklejałeś? Mój pewno nie wyjdzie aż tak ładnie. Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Kolego Ministral czy ten sam model sklejałeś? A co w tytule jest napisane ? Mój pewno nie wyjdzie aż tak ładnie. A czemu nie ? Piękna robota Na podstawie jednego marnego zdjęcia taka opinia ? Ech Minstral, od ilu już lat zawsze wstawiasz jedno, dwa zdjęcia na fora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Ktoś tu TVP oglądał To akurat z lekcji polskiego wyniesione, w czwartej klasie mieliśmy bardzą sympatyczną nauczycielkę, i uczyła właśnie takich ciekawostek, przy każdej okazji. No, ale koniec offu. Minstral, od ilu już lat zawsze wstawiasz jedno, dwa zdjęcia na fora ? Fakt, straszna szkoda :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 bo reszta bedzie w model fanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 bo reszta bedzie w model fanie A no tak, zapomniałem, że jesteś tam głównym modelarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi