young Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Faktycznie.... Jaki jakościowo jest Sniper z Kinetic, pozwolę sobie przedstawić zdjęcie z ARC forum, ukazujące jego oszklenie (część numer 14)... ... Pozostanę przy Shull.24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 W czym problem? Przecież nie zakłada się się tych wszystkich anten co ma Sufa. Przeróbki wymaga garb, ma ciut inne anteny Garb wymaga przedłużenia, to jakiś jest problem? Skoro wszyscy marudzą na Kinetica? A po co tak robić ?? Są gotowe zestawy. Interesują mnie obie maszyny, mam o Sufie np książkę z ISRY oraz foty z forum naszego F-16 porównując oba mogę Tobie powiedzieć, że te grzbiety się różnią i to bardziej niż myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Na forum ARC jest info, że nowa SUFA oraz Jastrząb mają poprawiony już nos w modelach podełkowych. NA zdjęciu widać wyraźną poprawę. Trzeba będzie pomyśleć nad zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Już o tym komunikowałem ;) (choć zdjęcia z nowym nosem nie widziałem, zalinkujesz? ) Kup kup, jeśli chcesz, przyda się dobry in-box i jak to w realu wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Tutaj są zdjęcia fabrycznych poprawek. Jak widać dali radę. http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=179847&st=40&start=40 Z tym kupnem to tak się zastanawiam ponieważ w skali 1/72 żywica kosztuje 100 zł, model mnie kosztował 40 zł, CFT 20 zł. Nie mam Snipera X i docelowego uzbrojenia, Kinetik kosztuje 190 zł , a Revell 1/72 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Jastrząb z Kinetic już u mnie wylądował. Ilość plastiku w pudle powala, 400 części robi wrażenie. Jak będzie chwila zrobi się inboxa na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi