blitz249 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 (edytowane) Kalkomania i jeszcze raz kalkomania nie musicie pisać Po za tym jeszcze zwis gąsienic trzeba zrobić (brak super gluta) model Fujimi w skali 1/76. Zasila szeregi mojego Mini-Panzerwaffe do systemu bitewnego O:WWII. http://img140.imageshack.us/gal.php?g=p2160204.jpg Krytykujcie ile wlezie! wszystko się przyda przy robieniu kolejnych modeli... I napiszcie czy robię postępy w porównaniu z Oplem ;] krótka historia powstania na moim blogu http://bwandab.blogspot.com/ były problemy z fotkami więc taki link wstawiam Edytowane 16 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 model Tamiyi w skali 1/76 ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 hehe FUJIMI oczywiście sorki oś mi się po***ło ;] już zmienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Do bitewnego lepiej skale 1:72 różnica niby mała ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Modelu na razie nie ocenię, bo mi się fotki nie załadowały. Co do gry bitewnych. Zbyszek może być taka możliwość, że cała gra jest w skali 1/76 no i przy grach raczej nie ma znaczenia jaka skala, bo 1/72, 1/76 są bardzo do siebie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Tak ale lepsze są 72, a przedewszystkim figurki ponieważ zawierają zazwyczaj lepszą jakość i więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Ja używam na ogół skali 1/72 ale nie będę wydawał 30 iluś złociszy (teraz tyle kosztują modele italki) na Opla, który jest tylko dodatkiem do gry. W zestawie Airfixa miałem też armatę a różnica wynosi dokładnie 3mm... To samo tyczy się Hanomagów Italeri: w poznaniu kosztują 32 zł a z tego co słyszałem są w wersji A (nie za ciekawej) oraz ogólnie potrzeba nań tony szpachli... Figurek używam głównie najnowszej serii Italerki... kolejny pojazd na stajni: tj. KW do Rosjan jest w skali 1/72, w takiej samej zamierzam kupić w najbliższym czasie Mardera III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Mnie też się fotki nie ładują i to na dwóch różnych komputerach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Czy coś jest nie tak?? ;/ może wejdźcie na bloga tam powinny się wyświetlić... Jak nie to może wstawię na imageshacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 No próbuję na różne sposoby zobaczyć fotki, ale nić nie mogę zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi