adalek Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Oto fotki mojego najnowszego dziecka Wiec tak: - model Italeri, nienajgorszy, ale Tamiya czy Dragon to nie jest - blaszki Eduarda, pierwszy model z blaszkami, bardzo fajna zabawa, bez watpienia kazdy kolejny tez bedzie w ten sposob "tunningowany" - gaski Friula - j.w. - swietny efekt, szkoda ze kosztuja 2X tyle co sam model Aha, ten model to takze debiut jesli chodzi o aerograf - sporo ulatwia i efekt jest bez porownania. takze pierwszy raz zastosowalem bloto, na fotkach srednio to widac, ale miejscami jest ono "mokre". Wash olejny, pigmenty Miga, przecierka pudrem Tamki. Milego ogladania i krytykujcie do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 mi sie podoba , no może troche za dużo błota na mój gust ale generalnie wyglada fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Ładny model, ale przydałoby się pozbyć trochę błota..Taka ładna zieleń na nim:] Proponuję więcej zielonego a mniej błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Wszystko okej. Wsadziłeś kupę kasy w ten model. Wykonanie takie sobie, ale rozłożyły mnie gąski. Od kiedy to gumowe gąski wycierają się na srebrno. I zapomniałeś pomalować klosze przednich reflektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 19 Marca 2009 Autor Share Napisano 19 Marca 2009 ha, przejrzalem troche zdjec i szczerze mowiac mialem watpliwosci czy gaski sa metalowe. no ale skoro mialem Friule stwierdzilem ze szkoda marnowac blachy wystajacej spod spodu. Po Twoim poscie przejrzalem jeszcze raz net i znalazlem jedno zdjecie, gdzie jednoznacznie widac, ze "srodki" gasek byly gumowe, reszta metalowa. dobra, da sie to poprawic. jaki kolor powinny miec klosze reflektorow? i jakie dokladnie masz zastrzezenia do wykonania, co nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Od kiedy to gumowe gąski wycierają się na srebrno. Od kiedy to gąsienice T54E1 były gumowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 20 Marca 2009 Autor Share Napisano 20 Marca 2009 w takim razie ja bardzo prosze obu Panow o uwzglednienie wspolnego stanowiska, bo nie wiem czy przemalowywac czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 A od kiedy w ogóle gąsienice Shermana były gumowe ? Mała uwaga co do zdjęć. Na przyszłość skombinuj dwie lampki i wtedy rób zdjęcia. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Marca 2009 Share Napisano 20 Marca 2009 Od kiedy to gumowe gąski wycierają się na srebrno. Od kiedy to gąsienice T54E1 były gumowe? Źle się wyraziłem one miały gumowe poduszki a potwierdzeniem tego jest temat napisany na tej stronie przez kolegę Humana: http://www.forum2.normandia44.com/viewtopic.php?f=25&t=656 a muszę powiedzieć że kolega Human na Shermanch zjadł zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Fajny model.Zostaw go tak jak jest. http://web.inter.nl.net/users/spoelstra/g104/track.htm a to link do strony gdzie jest wszystko o gąsienicach do M4. pozdrawiam>>>>>>>marioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi