marian_anna Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Witam, nie jestem pancerniakiem i na tym polu nie mam obeznania, ale chodzi mi po głowie polski PT-91. Jest to przeróbka T-72. I tu prośba, który zestaw teciaka najlepszy w 1/35 i czy są jakieś materaiły do waloryzacji i przeróbki na PT-91? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 nie masz za duzo wyboru - zvezda T-72 jest to przepak dragona lub tamiya ale cena 3 razy wieksza- konwersja na PT-91 z tego co wiem tylko robil MODELKRAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Tamiya - cała reszta jest gorsza. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Do waloryzacji pozostaje zestaw Modelkraku: http://nl.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=688 Można do tego dołożyć metalową lufę z Armo: http://www.jadarhobby.waw.pl/armo-35735-metalowa-lufa-p-2515.html No i jak ktoś chcę poszaleć to gąski z Fruili... Ale to zaś znowu ponad 100 zł trzeba zapłacić. Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 To jeszcze niech mi teraz ktoś pokaże jakiś polski sklep, w którym ten modelkrak jest dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Ja swój zestaw waloryzacyjny do PT-91 nabyłem przy wykorzystaniu Allegro... Niecałe 3 tygodnie temu Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Mozna tez poradzic sobie bez zestawu: http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=483&postdays=0&postorder=desc&highlight=pt91&start=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 13 Października 2006 Autor Share Napisano 13 Października 2006 Dzięki Panowie. Widzę, że trzeba się będzie troszkę wykosztować, ale damy radę. Pozdrawiam wszystkich pancerniaków z lotniska Northolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Mozna tez poradzic sobie bez zestawu Marcin dalbys w galeri fotki Twego modelu ( a prawie napisalem twardego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Wiesz co, teraz po jakims czasie dostrzegam w nim sporo bledow i obawiam sie czy ten model bylby dobra wizytowka dla mnie. Teraz po prostu zrobilbym go duzo lepiej, wiec mam watpliwosci czy powinien sie on znalezc w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Alez oczywiscie. Jesli uwazasz, ze popelniles bledy i wiesz gdzie to piekny bylby temacik wlasnie z ich pokazaniem. Wydaje mi sie, ze poza tymi, ktorzy maja stycznosc z orginalem nikt na tym forum nie przerabial tego tematu tak jak wlasnie Ty. Nie ma co sie wstydzic bledow. Gdyby w naszym kraju nie okrywano wszystkiego taka tajemnica to pewnie by ich nie bylo. Wielu kolegow na Twoim przykladzie moze je ominac tak jak na np. ja, bo jak wiesz moj nigdy nie zostal ukonczony. Czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Witajcie!!!! Łazi mi po łbie Twardziel,ale chyba przyjdzie rzeźbić samemu i patrząc na ten Modelkrak,to mam wrażenie,że własna rzeźba będzie wyglądać "o niebo" lepiej,ubożutki ten zestawik.Ja bym nie brał,chyba,że za darmo.(Moim skromnym zdaniem,a nie jestem "skończonym" znawcą tematu,to te kostki na wieży jak włoski na głowie Rydza-Śmigłego-za małe i za mało.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi