figfan Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 BAJKA......gartuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Niesamowity model, dałbym głowę że to 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Dziękuję wszystkim za słowa uznania,niedługo pokaże coś nowego,mam nadzieję że też będzie przyjemne dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 niech pan nie sprzedaje tego modelu na allegro.Jest tak śliczny że szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 A ja napisze ze niby ladnie techniki sa ale za bardzo wylukrowane. Wiem ze sie narazam ale takie moje odczucie ze ten syf na modelu za malo realistyczny jest i taki za ladny, wyglaskany. Pozatym caly czas sam szukam tej wlasciwej pancerniackiej drogi modelarskiej. Wyjasniam to troszke w watku galeryjnym Reggego z Panzer IV DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Czak, jedyna właściwa droga modelarska to taka, która Ci sprawia frajdę i radość innej nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 mnowogro masz racje. A gusty sa rozne i jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 A gusty sa rozne i jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil Pozdrawiam Racja,ja osobiście obrałem taką drogę malowania,ale zdaję sobie sprawę że nie każdemu cieniowanie,mocne eksploatacje i inne cuda odpowiadają,pomijając już fakt że wszelkie te zabiegi mają na celu oszukanie oka ,a z rzeczywistym wyglądem pojazdu w użyciu często nie maja nic wspólnego...no coż ale postawiłem bardziej na widowiskowy wygląd i tak to wygląda kiedy skręca to w kierunku sztuki malarstwa . A ja napisze ze niby ladnie techniki sa ale za bardzo wylukrowane. Wiem ze sie narazam ale takie moje odczucie ze ten syf na modelu za malo realistyczny jest i taki za ladny, wyglaskany. Nie no bez przesady z tym narażaniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 ale postawiłem bardziej na widowiskowy wygląd i tak to wygląda kiedy skręca to w kierunku sztuki malarstwa . Fakt widowiskowy jest i tu nie mam watpliwosci. Techniki i opanowanie sztuki modelarskiej perfekt. A moje zdanie to juz takie bardzo wyrafinowane, subtelne spostrzezenia końcowe. Nie no bez przesady z tym narażaniem się A za t zdanie to SZACUN jak to mlodziez mowi Pozdrawiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi