Aleks Kornafel Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 (edytowane) Witam, Jako, że należę do kółka modelarskiego i mam modele za darmo to postanowiłem raz od czasu wstawiać in-box'y ciekawszych modeli. To jeden z nich - Wespe z Revell'a. Choć data i nazwa modelu na wypraskach jest zamazana to możemy się domyśleć, że to stary Matchbox (chyba). Do modelu dostajemy dwie figurki i podstawkę (z brukiem, skałami i palmą). Teraz zdjęcia: Pudło: Instrukcja: Schematy malowań: Kalkomanie: Gąsienice: Ramki: Zoom: I wspomniana wcześniej podstawka: Pzdr. Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Model wydaje się całkiem, całkiem. Sam mam parę sztuk tych przepaków i na nie, nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Przypomina mi się dziecińśtwo, miałem ten zestaw jeszcze z Matchboxa zdaje się. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Jest niezły, po zrobieniu nawet fajnie się prezentuje patrz--->model czaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Pafica czy Ty tych figurek co są w tym zestawie nie użyłeś może do swojego modelu Kubelwagena? Nie wiem dlaczego, ale chyba te figurki pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Skleja się go całkiem przyjemnie choć wiadomo - bez szpachli się nie obejdzie... Mimo to serdecznie go polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Kacperek, fakt, użyłem. Nie są super, choć ja miałem akurat gorzej odlane, te jak widzę są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 To nie bruk a wyschnięte błoto ma być. Podobna podstawka jest w Panterze Matchboxa. Ja czekam z chęcią aż wydadzą Sdkfz 232 6 rad (starego Matchboxa) bo był to mój pierwszy model z podstawką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Marca 2009 Autor Share Napisano 27 Marca 2009 To nie bruk a wyschnięte błoto ma być. Bardziej mi to bruk przypomina... I tak podstawkę przerabiam na "europejską". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Stary gdzie ty taki bruk widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Przyznam poprzednikom rację, to nie jest bruk a wyschnięte błoto/ziemia. Często takie coś można zobaczyć w pustynnym krajobrazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Stary gdzie ty taki bruk widziałeś Gdzieś na pewno ale nie mogę skojarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 To był asfalt popękany Ja bym wolał sam sobie zrobić podstawkę niz taki shit robić i tak poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 No i w jakim bruku by były zostawione takie odciski gąsek? Raczej tylko w suchym piachu lub czymś innym naturalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi