Roobert Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Witam, wreszcie się uporałem z modelem. Musiałem kilka małych poprawek zrobić a na samym końcu problemy z aparatem trochę opóźniły galerię. Tutaj jest warsztat: viewtopic.php?t=12718 Wszystkie babole i poprawki w nim opisałem wiec nie ma sensu się powtarzać. Model ładnie się prezentuje na półeczce pomiędzy innymi szachownicami. Kolory też ciekawe, pomarańcz od razu sie wyróżnia spośród zieleni i szarości . Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Piękna sztuka! Gratulacje. zasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Rzadki model na galeriach tym większe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Brrrrrrawo!! Piękny "czajnik" (lub "plemnik"- jak kto woli ) i ciekawe malowanie Może to mnie zobliguje do dalszych prac nad moim.... ale na razie zostałem przygnieciony przez zajęcia na uczelni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Babole babolami, a modelik udany. Poza tym bardzo ciekawy i stosunkowo rzadki na polskich forach temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi