Wallace Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 ok, wszystko jasne - ciekawie by wyglądało naprężanie linki za pomocą... dymu... w razie prób, koniecznie proszę o relację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vought Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 OooOoo. Chyba wypróbuję ten motyw z dymem. Jak dotą przygody z żyłką wychodziły nienajlepiej bo trudno sie właśnie naciąga ale ten patent może naprawić ten problem. Tym bardziej że żyłeczkę można kupic o średnicy 0,2 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Jest chyba nawet taka specjalna modelarska żyłka termokurczliwa, dedykowana właśnie na naciągi do "szmatopłatów" i olinowanie do statków. Mam nawet taką, ale (wstyd się przyznać ) nie użyłem jej do tej pory. Zamierzam ją właśnie wypróbować przy Gato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Zamierzam ją właśnie wypróbować przy Gato. zatem czekamy na warsztat. przydałby się wreszcie jakiś super-porządny patent na olinowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Czyżby...? : http://www.modelshipgallery.com/gallery/misc/sms/v105-400-mt/mt-index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 tak, przedwczoraj razem z Jędrkowym Radfordem Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 I bardzo dobrze. Trzeba fajnymi sprawami chwalić się na szerszym forum. Niech wiedzą, że Polacy nie tylko w "kartonach" mocni... Przy okazji. też mam w planach tego V-105... Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Przy okazji. też mam w planach tego V-105... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Co się Jędruś tak cieszysz? Ciekawe co zrobisz, jak Ci powiem, że oprócz V-105, planuję na jednej podstawce umieścić jeszcze dwa Mazury (1935 i 1939), a całośc zatytułować "Metamorfozy"? To taka lekko dalsza przyszłość, bo teraz Jędrek smaka mi zrobił na Buchanana. Oczywiste, że zmaluję go na gościnnym forum Modelworka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Oczywiste, że zmaluję go na gościnnym forum Modelworka. Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Ale pamiętasz o tym, że jestem tutaj incognito? Będzie mi się lepiej pracowało. (Tyskie - ponad wszystkie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi