arre Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Moj ostatni model to Churchill Mk.VII wg Tamiyi. W orginale mial to byc Churchill Crocodile, lecz ostatecznie zdecydowalem sie na hybryde - tylni zaczep pochodzi od Krokodyla, natomiast przod to klasyczny Mk. VII - w razie potrzeby bede mogl dodac wozek na napalm. Uzylem metalowych gasienic Fruilmodel oraz metalowej lufy firmy RGB, pozostale elementy pochodza z pudelka. Cytuj
Mirek66 Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Witaj! Ja ten model mam już za sobą , gąski dodają uroku ale trzeba było według mnie wymienić linę i mam jedno pytanie , na której fotce jest kolor który posiada ten pojazd ? Myślę iż na ostatniej. Pozdrawiam Mirek ! Cytuj
arre Napisano 31 Marca 2009 Autor Napisano 31 Marca 2009 Masz racje w sparwie linek - w najblizszym czasie zaloze metalowe, musze tylko znalezsc zaczepy - nowa linka jest odrobine szersza niz dostarczona w zestawie. Co do koloru - ostatnie zdjecie prezentuje go najwierniej. Nie do konca opanowalem jeszce maja lustrzanke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi