luk_p Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 (edytowane) czas szybko leci, minęło już kilkadziesiąt lat od wyjechania z fabryki lśniącego Macka : viewtopic.php?t=12405 Setki tysięcy przejechanych mil i tysiące ton przewiezionych ładunków zrobiły swoje, jednak staruszek bulldog jest wciąż w świetnej kondycji i z pewnością nie raz jeszcze zawstydzi na trasie, ociekające chromem współczesne trucki....;) Edytowane 31 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Super, teraz mi sie podoba:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin97 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Mack super może jakąś naczepkę pod niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Mack super może jakąś naczepkę pod niego. tez juz o tym myślałem, znalazłem nawet coś takiego na niemieckim ebay'u : http://cgi.ebay.de/amt-6683-Bausatz-Lowboy-Trailer_W0QQitemZ370181135079QQcmdZViewItemQQptZStandmodelle_Baus%C3%A4tze?hash=item370181135079&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1765%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 myślę, że pasowałaby idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Nieee no, kolego jesteś moim bossem! heheh, wygląda naprawde bardzo fajnie, i co najważniejsze bardzo realistycznie, super!, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 dziękuje, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 A mam pytanie czym brudziłeś ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 A mam pytanie czym brudziłeś ten model? kilkanaście lat pracy na budowach, kilkuletni epizod w kopalni i tartaku oraz garażowanie pod chmurką... ;) czyt: warstwa szarej farby w sprayu, farbka model master w kolorze rdzy (suchy pędzel), suchy pigment szary i mielona papryczka ostra chili:) Komin opaliłem dymem z palonego plastiku a zacieki na zbiornikach pomalowałem rozwodnioną czarną farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Do tego nadał by się Tank trailer revella. Model jest naprawdę ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Truckerek tank trailer jest chromowany i chyba nie bardzo by grało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Truckerek tank trailer jest chromowany i chyba nie bardzo by grało ;) też tak sądzę, naczepa powinna być równie 'zużyta' co sam ciągnik i najlepiej z jakimś ładunkiem . Mniej więcej taki zestawik jak w Twoim avatarze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No zapomniałem napisać chodziło oczywiście o przybrudzoną naczepę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Truckerek93, chociaż jakby chrom usunąć to by było całkiem nieźle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 a ma ktos z Was może doświadczenia w kupowaniu na niemieckim ebayu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Na początku nie mogłem przekonać się do brudzingu (pamietałem Macka czystego), ale czym dłużej przyglądałem mu się (kilka razy azglądałem w temat), tym bardziej podobał mi się a ma ktos z Was może doświadczenia w kupowaniu na niemieckim ebayu? ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 a ma ktos z Was może doświadczenia w kupowaniu na niemieckim ebayu? ja mam. rzeczowa odpowiedź ;-p Właściwie to chciałbym tylko zapytać czy płatności dokonujesz wtedy z konta na konto czy może jakimś przekazem (np Western Union) i jak wygląda kwestia przesyłki- zauważyłem tylko opcję UPS za 17euro. Co do MACKA to jak go pobrudziłem też zwątpiłem czy dobrze zrobiłem ale komentarze na forum utwierdziły mnie tylko w przekonaniu, że jednak dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Staram się wybierać aukcje z formą płatności po przez PayPal (przelewy bankowe i przekazy to dodatkowe koszty), jeżeli nie ma tej opcji w danej aukcji, to wysyłam zapytanie o możliwość dokonania takiej płatności, ale przed zalicytowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 dzięki za info;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi