DerPanzersoldat95 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 I tak na koniec żeby każdy zobaczył z kom ma do czynienia Rolling EyesCytat: pozdrawiam uniwesralnych modelarzy bez głupich i durnych upodobań i twardych zasad Tylko niemieckie Panzerwaffe, żadnych alianckich prymitywnych maszyn które nazywają "czołgami"[/qoute]A ja mam nadzieje że Administracja juz nigdy nie da Ci drugiej szansy, osobiście jestem zażenowany faktem że w roku 2009 jestem zalogowany na tym samym forum co nazista manifestujący swoje poglądy. Tyle ode mnie na Twój temat. człowiek jest tylko człowiekiem , i ma swoje słabości, lubi dominować i gryźć innych ja jestem cierpliwy, i jestem pewien , że nie powiedziałbyś mi tych słów prosto w twarz , przed ekranem monitora jesteś bezpieczny, ale tylko przed ekranem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) ...bez komentarza... Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 A co, mam się bać twoich łysych kolesi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Ups I did it again... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi