szwabu87 Napisano 25 Maja 2009 Autor Share Napisano 25 Maja 2009 Nie wiem czy to jeszcze aktualne ale sprawdź, kolega w zeszłym tygodniu kupił 2 sztuki Dzięki. Ale jak już zacząłem sam dłubać to skończe. Pozatym u skifa jest inny model tego pługu. Po weekendzie obiecuje fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 Mały kroczek do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Mały kroczek do przodu... Od dzisiaj powinieneś być nie szwabu tylko mistrzu. Tak Cię będę tytułował dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 dzisiaj powinieneś być nie szwabu tylko mistrzu. Tak Cię będę tytułował dobra ? Nie no, wolę ksywke z LO A poza tym są lepsi odemnie, choćby na tym forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 spoko,nie ma jak samemu cos wyrzezbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Szwabu, mam parę fotek naszych z poligonu w tej wersji, widać ładnie numerki, tyle, że bez trału. Interesi cię to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Emila daj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Przed malowaniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Mmmmmm smakowy........ Czesio lubi smakowe modele...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Specjalnie dla czesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Czemu niebieskie reflektory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Zobacz sobie kilka stron w tył. Ten czołg na którym sie wzoruje ma te 'zaślepki' na reflektorach niebieskie razem z emblematem białego konia... Co prawda wóz z fot jest mocno zabłocony, ale zdjęć mam wiecej i na nich to lepiej widac. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Poszukałem i nei znalazłem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Na 3 str jest to zdjęcie o którym mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Ja tu nie widzę niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Aleś jest nudziarz Dokładnie to z niebieskiego ma być tylko tarcza... Malowałem z pamięci bo mi sie laptopa nie chciało wyciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 ... I tu odpowiem sam sobie na zadane wcześniej pytanie, mianowicie na czołgu zawieszony jest trał KMT-7 I tu kolega szwabu87 chyba się myli, to nie jest KMT-7 tylko odmiana KMT-6. KMT-7 wygląda tak , a KMT-6 tak A to co znajduje się na górnej przedniej płycie (co zaznaczyłeś na instrukcji Skifa od KMT-6) to jest chyba siłownik z metalową linką będący system unoszenia trału , na zdjęciach z internetu czołgi z systemem trałowym KMT-6 można spotkać z tymi elementami na przedniej górnej płycie jak i bez. Jak jest 'bez' to trał posiada tak jakby zabudowany na sobie system unoszenia trału. Jest jeszcze chyba trzecia odmiana unoszenia trału z dość wyraźnymi siłownikami, ale to są spostrzeżenie ze zdjęć. pozdrawiam i oczekuje końca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 16 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2009 gryzu wlk. dzięki za wyjaśnienie tej kwestii moje wypowiedzi w tym temacie były w dużej mierze domysłami (po troche prowokującymi do uzyskania odpowiedzi, którą otrzymałem dopiero teraz ) gdyż zdjęcia na których się opierałem są słabej rozdzielczości i ogolnie mało ich jest... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzu Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Ciesze się że choć trochę pomogłem wyjaśnić kwestie trału ,ale fakt faktem, że jest mało zdjęć KMT-6. A jak już są to kiepskiej jakości (mam na myśli zamontowanych już na podwoziu). Mam kilka zdjęć T-72 (jedno z nich zamieściłeś wcześniej) z których ciężko określić czy miały te 'gadżety' na górnej płycie czy nie. Swego czasu poświęciłem temu trochę czasu, żeby znaleźć jakieś zdjęcia T-80 z KMT-6, ale z miernym skutkiem A tak się ta kompilacja prezentuje na zatrzymanym etapie budowy T-80 UD z KMT-6 wszystko firmy Skif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Szwabu jaki kolor bazowy i czy bliżej mu w naturze do odcienia z fotki pierwszej czy trzeciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 mam nadzieje ze go tak ublocisz i przystroisz jak na fotce od petera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Szwabu jaki kolor bazowy i czy bliżej mu w naturze do odcienia z fotki pierwszej czy trzeciej? No więc... Kolor to polecony przez Ciebie Humbor, juz zreszta pisałem, ze mi sie nie podoba za bardzo, no ale zobaczymy jak bedzie wygladał po wszystkich zabiegach. (bliższy prawdzie na fot.3) jak na fotce od petera to jest moja fotka, która się juz wczesniej pojawiła, co do błocenia to na pewno będzie agresywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 No więc... Kolor to polecony przez Ciebie Humbor, juz zreszta pisałem, ze mi sie nie podoba za bardzo, no ale zobaczymy jak bedzie wygladał po wszystkich zabiegach. (bliższy prawdzie na fot.3) A widzisz! Pytałem się dlatego, że myślałem już, że znalazłeś coś lepszego (pamiętałem że H155 ci nie podszedł specjalnie), bo na trzecim zdjęciu wygląda świetnie. Zrób reszte tak, jak kiedyś pisałem i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Listopada 2009 Autor Share Napisano 17 Listopada 2009 Trochę się przypomnę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi