Tomek Mroczkowski Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 ... współczesne bydle na gąsienicach. Zaczynam relacje, bo zdenerwował mnie Unimog jak przegrana Polski z Irlandią Północną, więc teraz powinno być coś w stylu Polska San Marino nie? In-boxa macie 3. kwiecień 2009 na tzw. suchacza Liczę na pomoc Będę starał się poprawiać babole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Ładne to, podobnie jak Leon2A6 Kiedyś trzeba będzie skleić Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 I to mi się podoba, wreszcie jakiś bardzo fajny pojazd. Ta lufa nie powinna mieć końcówki jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Ta lufa nie powinna mieć końcówki jeszcze? Ma tylko na zdjęcia się nie załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Ciekawy model się zapowiada. Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 4. kwiecień 2009 od bodajże 7:00 rano męczyłem bandaże, a i tak idą jeszcze do poprawy PS. Co sądzicie o zdjęciach? Dobre są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Co sądzicie o zdjęciach? Dobre są? Trochę za ciemne, ale nie jest źle Możesz napisać jakimi farbkami będziesz malował? Sam się zastanawiam czy nie zażądać tego modeliku jako prezentu zajęczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Farbki to seryjka NATO od tamki xf-67,68,69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpieg Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Popelnilem ostatnio takiego ale w skali 1:72 i mojej narzeczonej tak sie spodobal ze mi go porwala i zdobi teraz jej biurko. Tutaj widze będzie wiecej szczegółów i lufa metalowa. Zapowiada sie ciekawie! Zasiadam, podziwiam i kibicuje bo bardzo lubie tą maszyne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 1. Możesz zrobić foto z pudełkiem zapałek? Chciałbym zobaczyć, jakie bydle przyniesie mi listonosz. 2. Czy planujesz jakieś przeróbki? 3. Zbliżenie gąsek - foto - da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 1. Zapałek pod ręką nie miałem 2. Kilka będzie 3. Gąski na sPWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Dobrze się maluje pędzelkiem farbkami Tamiyi? Tak się patrzę na ten model i coraz bardziej chcę go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam! 5. kwiecień 2009 Kolejna aktualizacja, bandaże zamykam, zawieszenie i koła gotowe... Co o nich sądzicie? 93mati Dobrze się maluje Ale tylko jak rozcieńczysz, a PZH 2000 coraz więcej w sklepach, więc... fajnie się składa, nie to co Unimog... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 moim zdaniem bardzo fajnie ci to wyszlo jedziesz dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Dobrze Ci idzie Ale tylko jak rozcieńczysz Czym rozcieńczasz te farbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Wodą "kranówą" wiem że nie wolno, ale jak widać leży i nie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 5. kwiecień 2009 Część. 2 Porobiłem trochę przy wieży, dorobiłem antenki i zrobiłem tylnią tablce z rejestracją, krzyżem i światłami. na dzisiaj starczy, w łyk end i tak sporo zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Trochę kalka krzywo się ułożyła, albo mi się wydaje Szukałem w sklepach modelarskich blach Eduarda do tego giganta ale nigdzie nie znalazłem. Gdzie można takowe kupić? Czy już ich w ogóle nie produkują? Powodzenia w dalszej pracy. Chętnie popatrzę, bo mam zamiar w przyszłości kupić te "maleństwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Szukałem w sklepach modelarskich blach Eduarda do tego giganta ale nigdzie nie znalazłem. Gdzie można takowe kupić? Czy już ich w ogóle nie produkują? Eduard nie robi blaszek do tego modelu Szukałem dokładnie... EDIT: Jednak się myliłem => http://modelarstwo.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=18&przedm=683984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Tak, tak, ale nigdzie nie ma ich jako dostępnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam ponownie 6. kwietnia 2009 Dzisiaj zrobiłem lekkiego washa, i okurzyłem (suche pustynie, piaszczyste drogi, suche stepy) Ma przedstawiać masę kurzy, już brudzę bo później nie będę miał tu dostępu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam! 9. 04. 2009 Pomalowałem i ubrudziłem tył i koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Używasz jednego pigmantu? Może spróbuj troszeczke innych nałożyć lub pomieszać bo średnio to wygląda. Oczywiście to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 ladnie sie nalozyly i poprzylepialy ale to co zauwazyl Boozy,zroznicuj torche kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi