peter Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Witam w moim pierwszym warsztacie lotniczym In-Box omawianego zestawu - viewtopic.php?t=13648 Model planuję wykonać jako odskocznie od pancerki oraz pole treningowe pod nowo zakupiony aerograf Znaczących przeróbek nie planuję, wykonam podstawkę imitującą fragment lądowiska (40 cm kolos zasługuje na nawet najskromniejsza podstawkę ) Liczę na Waszą pomoc bo jestem totalnym laikiem w temacie Pierwszy update mam nadzieję zrobić jeszcze w tym tygodniu PS Czy dysponuje ktoś zdjęciami wnętrza kabiny tego śmigłowca ? Chodzi mi szczególnie o wszystkie pstryczki itp., przejrzałem walk around'y ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 prosze bardzo http://www.airliners.net/photo/Australia---Navy/Bell-UH-1C-Iroquois/1490470/L/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Haha co fart. Zobaczyłem Twój link już po malowaniu a pomalowałem mniej więcej tak samo tyle że był to mój mały SF Jutro dam zdjęcia skończonego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 No peterku bedę się bacznie przyglądał temu twemu projektowi ;D Fajny model może ci wyjść. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Oczywiście zapomniałem że robię śmigłowiec a nie czołg i wynikiem tego jest: Ale spróbuję to naprawic A tymczasem w rękę biorę pędzelek 000 i: Nie najlepiej ale też i nie najgorzej Rozjaśnię jeszcze między zegarami. Oraz pracę nad jedną z figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Mam UH-1B 1/48 i jest dość ubogi, tzn. nie ma deski rozdzielczej, więc jak na to spojrzałem to trochę mnie przestraszyło co ja będę musiał dorobić. x) Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Uważaj na przegrodę silnika, u mnie pasowała jak but do szczotki Uwaga również na 'sufit' oraz na zmieszczenie foteli i tych drążków obok w kadłubie :S Trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Z fotelami rozwiązałem sprawę. Sufit jutro a o silniku nawet nie zacząłem myśleć :P Dzięki za komenty krzychu-onisk nie bedzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Czy ktoś wie dokąd dochodził pas z amunicją do granatnika i jak w ogóle wyglądał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Tu masz instrukcję z blaszek eduarda: http://www.eduard.cz/products/pdf/n32/32093_1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Nie wiem czemu ale od pewnego czasu nie mogę wyświetlać zdjeć produktów na stronach producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Musisz mieć taki program Adobe Reader 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Mam i wszystko było ok aż do czasu czyli ostatnich kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Fotka tego elementu,może się przyda: Na drugiej fotce to widać,ale to raczej prowadnica z taśmą amunicyjną do granatnika. Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Dokładnie to. A jeszcze jak przedstawia się druga strona taśmy tzn. gdzie wchodzi amunicja Academy pominęło chyba ten element a według instrukcji... nic bo olali tą część w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Kwietnia 2009 Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Fajnie to wygląda Malowałeś te wnętrze aerkiem? Bez żadnych suchych pędzli ani washów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 Kompresor mi jeszcze nie doszedł Wash był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Wash jest jak nic ... widać ;D Pozatym Pracki wrą. Pięknie, ale mnie się nie podoba :D heh ogólnie spoko ci idzie. ps. Weź się wreszcie do Nauki! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Pozatym Pracki wrą Powiedzmy Pięknie, ale mnie się nie podoba Masz prawo do własnej opinii Weź się wreszcie do Nauki Przed końcem maja nie planuję ;) Co do modelu to pas amunicyjny jest (zajęło mi 1 dzień i tonę nerwów) a fotelik strzelca M-60 poleciał do kosza bo mi nei pasował, nie będzie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Polakierowałem elementy wnętrza, teraz tylko złożę to w całość. A jedną z figurek skończyłem, niezbyt mi wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 A tu co tak stanęło? Zawiecha?.. :P Nie gadaj że sie uczysz? Dawaj czym prędzej photosy z relacji.. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 gośc ma lekkiego zeza, ale to da się poprawic . Podglądam, bo też mam Hueya do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Utknąłem na etapie malowania pilotów... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Załoga jest ale spasowania nie ma więc szlifuje, szpachluję, szlifuję itd. Foty dam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 ja mam zastrzeżenia do foteli one sie błyszcza a raczej nie powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi