BEDU Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Siemka następnym moim modelem jest NISSAN SILVIA S13 z firmy AOSHIMA którego kupiłem w Lublinie w sklepie modelarskim jeszcze wtedy nie wiedziałem ze tak dużo osób je będzie robić no ale co poradzić trzeba teraz go zrobić , ale za to mam fajny pomysł na ten samochód którego jeszcze nikt nie zrealizował , w tej chwili to go narazie wypakowałem z pudełka i przymiarkę zderzaków i maski zrobiłem ale powolutku dojdziemy do końca FOTKI: A tak chce go zrobić taki kolor i przód: A taki tył: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Noo szykuje sie zacny model haha xD Fajną stylistykę wybrałeś Mi się podobie ;) Zasiadam na widowni Pozdrawiam ! Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Powdzenia, czekam na fotki z prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2009 pytanko które felgi będą lepiej wyglądać ewentualnie przemaluje bo do czarno bordowej budy to białe nie będą pasować ale chodzi mi o wzór 1) 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdecydowanie te 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Jak dla mnie, to te pierwsze lepiej się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Zasiadam na widowni i doradzam te pierwsze, chociaż jak one będą czarne to całkiem inaczej to się będzie prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Dokładnie jak napisał truckman. Najpierw pomaluj karoserię a potem zacznij dopasowywać stylistycznie. Bo kolor zarówno karoserii jak i felg zmienia dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 up i za razem pytanie FOTKI: jak wam sie ringi podobają ?? jak sie wam podoba kolor zacisków ?? silnik jeszcze cały nie zrobiony ale powoli damy rade tylko nie wiem na jaki kolor pomalować pokrywę zaworów podpowiedzcie jak możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaMi-93 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 A w jaki sposób zrobiłes te ringi ?? Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 S13 już ma takie światła. W zestawie są chyba dwa rodzaje świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2009 tak S13 ma do wyboru w zestawie światła okrągłe i kwadratowe ja wybrałem okrągłe i to co było chromowane pomalowałem na czarno i namalowałem niebieskie ringi za niedługo dam upa bo silnik skończony i wnętrze prawie skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2009 UP i pytanie to zdjęcia silnika w połowie zrobionego fotka ogólna jaki spoiler wybrać ?? 1) 2) 3) 4) komora silnika pomalowana i silnik skończony podwozie pomalowane , złożone i pobrudzone wnętrze jeszcze nie skończone bo nie wiem jaki dać rugi kolor i ostatnie pytanie jaką dać rurę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 moim zdaniem 1 spojler i tłumik po lewej stronie u dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Zdecydowanie 1 spoiler i 1 tłumik po prawej od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Ten model robisz dla nas czy dla siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2009 no dla siebie ale kilka podpowiedzi nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Moim zdaniem ten 1 spojler jest taki wieśniacki, jeżeli ma to być taka naprawde odpicowana furą to zamontuj ten 1, ale jak dla mnie najlepszy spojler to opcja nr:4 a inne to takie co na wsi gowniarze montują (oczywiście nie chce nikogo urazic to tylko moje zdanie). a co do tlumika zamontował bym lewy z dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 sorry ale nie zgodzę się z tobą ITALERITRUCK do takiego samochodu 4 spojler to najgorsze co może być. Nie jestem zwolennikiem takich gadżetów dlatego mi najbardziej widzie sie silvia bez spojlerów ,ale ze wszystkich które pokazał BEDU 1 jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Jeśli bardzo chcesz mieć ten spoiler to ja bym wybrał 3, wydaje mi sie najodpowiedniejszy Tłumik... zdecydowanie ten po lewo od dołu Podoba mi sie komora silnika i zaciski dobra robota Pozdrawiam! Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 sorry ale nie zgodzę się z tobą ITALERITRUCK do takiego samochodu 4 spojler to najgorsze co może być. Nie jestem zwolennikiem takich gadżetów dlatego mi najbardziej widzie sie silvia bez spojlerów ,ale ze wszystkich które pokazał BEDU 1 jest najlepszy No to jak nie jeteś zwollennikiem to po co montować te spojlery jak można zamontować fabryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 ITALERITRUCK nie czytasz uważnie Nie jestem zwolennikiem takich gadżetów dlatego mi najbardziej widzie sie silvia bez spojlerów a to ze dodałem ze pierwszy bedzie lepszy to jest odpowiedz na pytanie kolegi BEDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Dobra jak nie rozumiesz o co mi chodzi to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2009 dobra chłopy :P przestańcie sie kłócić już zdecydowałem co wybiorę zobaczycie jak skończę model ale jeszcze przed tym będzie parę up-ów bez pytań :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 UP!!!!!!!!! wnętrze jeszcze nie skończone :P przedni zderzak do drobnych poprawek tylny zderzak chyba może być :P no i maska w trakcie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi